iltasyazilim
FD Üye
Gündüz programlarını izlemeye alışık olmayan bir insan olarak geçen hafta izinli oluşumdan ve evde ders çalışırken arada kafamı dağıtayım diye tv ye takıldığım zamanlar oldu Aman allahım bundan başka ne gördüm dersiniz Desti Evlilik diye bir program
Kaç yaşındasın?
Boyun kaç?
Kilon kaç?
Evin varmı?
Ne dek ücret alıyorsun?
Evet yukarıdaki cümleler, son günlerde ekranların yeni modası desti izac (Evlendirme) proğramlarında kullanılan kelimeler
İnsanlardan pazardan mal alır gibi bir kaç soru ve gözlemle evlilik peşindeler
Katılımcılara şöyle bir bakıyorum; az çok her yerde rastlayabileceğimiz, zeka ve kişiliğinde bir kuralsızlık soyut banal, bayağı ırk
Yapımcı ve sunuculara bakıyorum; Hepsi aydın, Okumuş, pırıl pırıl denilen halk
İzleyicilere bakıyorum; Erkeği, Bayanı, Esnafı, memuru, Ev Hanımı, öğencisi velhasıl bu toplumu meydana getiren geniş bir kitle
Proğram; Tamamen, tepeden tırnağa evlilik müessesini hafife alma, basitlik ve bayağılık'tan ibaret
Hafıza ve mantığımın iflas ettiği an bu an'dır *
Kaç yaşındasın?
Boyun kaç?
Kilon kaç?
Evin varmı?
Ne dek ücret alıyorsun?
Evet yukarıdaki cümleler, son günlerde ekranların yeni modası desti izac (Evlendirme) proğramlarında kullanılan kelimeler
İnsanlardan pazardan mal alır gibi bir kaç soru ve gözlemle evlilik peşindeler
Katılımcılara şöyle bir bakıyorum; az çok her yerde rastlayabileceğimiz, zeka ve kişiliğinde bir kuralsızlık soyut banal, bayağı ırk
Yapımcı ve sunuculara bakıyorum; Hepsi aydın, Okumuş, pırıl pırıl denilen halk
İzleyicilere bakıyorum; Erkeği, Bayanı, Esnafı, memuru, Ev Hanımı, öğencisi velhasıl bu toplumu meydana getiren geniş bir kitle
Proğram; Tamamen, tepeden tırnağa evlilik müessesini hafife alma, basitlik ve bayağılık'tan ibaret
Hafıza ve mantığımın iflas ettiği an bu an'dır *
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.