Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

destek edin..............

destek edin..............
0
115

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
onunla 1 sınıfdan 5 sınıfa kadar aynı sınıfdaydıkya biliyorum saçma gelcek ama 5 hattaaa 4 sınıftan beri ona aleyhinde anlamsız olmadığımı biliyodum6sınıfta sınıflar ayrılıyo natürel o cye ben a sınıfına herkes beni ondan nefret edilen şey edio bilio çnkü 5 sınıfa dek daima sınıfın 2 çalışkanıydıkhiç birbirimizle konuşmazdıkben benzeri ondan dehşet edio gibiyim gibi yanından bile geçmezdim çünkü utanırdım
işte 6 snıf bitti ne var elimde boş
acilen 7 sınıfdayım her gün asgari 12 defa goruyorum onuonunla aynı dershanedeyizfakat o başka snfda ben başka o benim bi üstteki sınıfımda onunla karşılaşıyo gibi yapmak için dershaneden herkesden once cıkıp onu bekliorumyada dershane kapısında onun evden dershaneye gelmesinilakin ramız hakiki ten fazla kötübi kankam var onunla sohbet fln ediolar
çok iyi anlaşıyolarkankama soylemedimama ztn kankam onu ark olarak görüoben onun sevdiğini biliom fakat ona nasıl yaklaşırım ne dersniz ama yani sahiden aramız fena benzer tanışmıyo gibiyiz o derecekötü

858,505Konular
982,814Mesajlar
33,076Kullanıcılar
CvvhvvSon üye
Üst Alt