Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

destek edin

destek edin

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
bi aralar bi kızla çıkıyordum abuk subuk davranmaya başladım o da arkadaş olalım dedi sonra kendi kendime intikamımı alıcam dedim aslında özür dilesem olurdu lakin ben gittim arkadaşa nosunu verdim ve söylediğim şeyleri yazmasını söyledim kız tamamen çıldırdı beni gizli bırakın falan dedi çok pişmanım konuşcak yüzümde yok ne yapmalıyım?

Similar threads

bi aralar bi kızla çıkıyordum saçma davranmaya başladım o da arkadaş olalım dedi sonra kendi kendime intikamımı alıcam dedim doğrusu özür dilesem olurdu lakin ben gittim arkadaşa nosunu verdim ve söylediğim şeyleri yazmasını söyledim kız tamamen çıldırdı beni bakımlı bırakın falan dedi fazla...
Cevaplar
0
Görüntüleme
75
Merhaba Arkadaşlar birazcık uzun olacak lakin okuyan, destek etmeye çalışan herkesten Allah razı olsun şimdiden cok saolsunlar Arkadaşlar benim takriben 15 ay öncesine kadar aralıksız 2 aylık bir ilişkim vardı kızla aynı sınıftaydık bulusuyoduk görüşüyorduk hoş gidiyordu her şey daha sonra kız...
Cevaplar
0
Görüntüleme
125
Merhaba Arkadaşlar birazcık uzun olacak ama okuyan, takviye etmeye çalışan herkesten Allah razı olsun çoktan cok saolsunlar Arkadaşlar benim yaklaşık 15 ay öncesine değin aralıksız 2 aylık bir ilişkim vardı kızla aynı sınıftaydık bulusuyoduk görüşüyorduk güzel gidiyordu her şey sonradan kız...
Cevaplar
0
Görüntüleme
102
slm arkadaşlar bana bi destek edin bi kız var 4 yıldır seviyorum bundan 4 yıl önce açıldım aramız baya iiydi önerge ettim kabul etmedi sonra o kabul etmeyince ben bir fazla kızla çıktım o da bunları duydu emrindeki çünki yakın bi çevredeyiz yanlız benim 1 yıl önce kafama dank etti kendi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
145
Selam Arkadaşlar Ben Gariban Aşığın tekiyim takriben 1 ay önce aynı iş yerindeki bi kızla çıkmaya başladım ama benim felsefemdeki davranışlarla onun davranışları benzemiyor ben birazda doğulu olduğum içindir olur ya diğer erkeklerle konuşmasına dayanıklılık edemiyorum ben çalışırken bazen...
Cevaplar
0
Görüntüleme
70
858,497Konular
982,015Mesajlar
29,998Kullanıcılar
OhSoYouParisSon üye
Üst Alt