Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Destek Lütfen ne yapıcağımı bilmiyorum

Destek Lütfen ne yapıcağımı bilmiyorum

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Merhaba arkadaşlar benim bir takım sorunlarım var hemen kızla 10 senedir tanışıoruz belli başlı okuldan beri hemen ikimizde 9 sınıfa gidioruz farklı okullardayız annesiyle annem arkadaş onlarla ara sıra dolaşıoruz ayda bir fln facede ve msnde fazla azda olsa konuşuoruz kıza 3 sınıftan beri alaka duyuyorum bu ilgi duyma 7 sınıfta aşka değin uzadı kıza hiç açılamadım kızlarla aram yoktur zaten konuşurken utanırım söylicek laf bulamam dişlerime tel takılması gerekiyor oysa somut durumumuz buna izin vermiyor vede kilom var kız ise zayıf kızı fazla seviyorum hiç aklımdan çıkmıyor arada bir konuşmak dıştan muhabbetimiz değil ne yaparım ona nasıl yaklaşırım lütfen muavin olun