Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Destiny 2'nin Yeni Sezonundaki Ay Temasına İlk Bakış (Video)

Destiny 2'nin Yeni Sezonundaki Ay Temasına İlk Bakış (Video)
0
107

makaleci

FD Üye
Etkileşim
8
F-D Coin
68
destiny-2-nin-yeni-sezonundaki-ay-temasina-ilk-bakis-video-1562522310.jpg

Destiny 2'nin geliştiricisi Bungie, oyun konferansı GuardianCon'da Destiny 2'ye gelecek yenilikleri duyurdu. Eylül ayında yayınlanacak Shadowkeep genişletmesi ile birlikte Destiny 2'nin yeni serisinin Ay temalı olacağını duyuran Bungie, bu yenilikleri gösteren kısa bir trailer da yayınladı.

Shadowkeep genişletmesiyle birlikte oyuna gelecekleri kısaca hatırlayacak olursak oyun, bu genişlemeyle birlikte iki hikâye temasına kavuşacak. Oyunun ana hikâyesi ise Eris Morn ve Ay'da gölgelerin işgaline odaklanmış olarak önümüze çıkacak.

6cbf8b31b2e8c3b52483a9f36c31540bedbc44ae.jpeg

Oyuncuları uzun bir aradan sonra tekrar Ay'a gönderecek olan Shadowkeep, oyunun ilk versiyonunda mekan alan haritaya nazaran iki kat daha büyük bir harita sunacak. Gayrı genişletme paketlerinden bağımsız olarak kullanıcılara sunulacak olan Shadowkeep'i oynayabilmek için farklı bir satın alım yapmanıza gerek olmayacak. Destiny 2'nin Shadowkeep paketi, 17 Eylül'de oyuncuların beğenisine sunulacak.

Destiny 2'nin Shadowkeep paketi ve yeni sezonuyla ilgili öbür detaylara aşağıdaki içeriğimizden ulaşabilirsiniz.

Yardım kuruluşlarına destek gayeli olarak yayıncı Ben "ProfessorBroman" Bowman tarafından düzenlenen GuardianCon, oyunlar hakkında bu tip yeniliklere hane sahipliği yaparken bir yandan da 3,7 milyon dolar bağış toplamayı başardı. Aktiflikten elde edilen gelirler, çeşitli yardım kuruluşlarına bağışlanacak.

858,496Konular
981,633Mesajlar
29,718Kullanıcılar
MercestgSon üye
Üst Alt