Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Dev Msn Nickleri

Dev Msn Nickleri
0
60

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Dev Msn Nickleri abla nickleri ağar nickler ağır abla nickleri agar nickler ağır sözleri ###Çok Manâlı Anekdot### BAkıpta Açıklama Yazmayanı Çingenler Kovalasın 1549284143 1549284143 devmsnnickleri5c5833333d8d2devmsnnickleri5c5833333d8d2 http:wwwfrmtrcomimagessmiliesbiggringifxfUid21549284143 1549284143 devmsnnickleri5c5833333d8d2devmsnnickleri5c5833333d8d2 http:wwwfrmtrcomimagessmiliesbiggringif1549284143 1549284143 devmsnnickleri5c5833333d8d2devmsnnickleri5c5833333d8d2 http:wwwfrmtrcomimagessmiliesbiggringif###ANEKDOT### Kesinlikl Seçme Parça Değildir Kendi Msn Nick Arşivimdendir Hepsi!!! Layık Verdiklerin Seni Birgün Arkandan Vururlar; Layık Vermediklerinse Senin Yardıma Yoksul Olduğunda Sana Destek Eder BeN SeKıL YaPMaM SeKıL CıZeRıM OYuNu BeN BaŞLaTıR ßeN ßiTiRiRiM İŞiNe GeLMiYoRSa GaMe QVeR GüZeLiM SeVGiLeR SaHTe Halk KaHPe HaYaTıNıZ PLaN ALaYıNıZ YAALAAAANNNN !!!!! Haritalara bakıyorum evin değil Sözcüklere bakıyorum adın değil Kendime bakıyorum seni görüyorum, çünkü benden başka yerin yok » Birlikte yaşayabileceğin biriyle yok, onsuz yaşayamayacağın biriyle ol Geldiği vakit boşluk dolduran yok gittiğinde yeri doldurulmayan biriyle ol » Hayat hiçbir insan için ağlamaya değmez Zaten ağlamaya değen insan hiçbir zaman ağlatmaz Sen gerçi gözyaşı dökmek istiyorsan başını düşey tut Göz yaşların ağlatan kadar alçalmasın » Gözlerin sözlerini örtecek dek günahsız, düşüncelerin duygularını bastıracak kadar zalim,ellerinde ellerimi tutamayacak kadar uzaksa benim suçum ne birtanem » Bir bitik dek yakın yıldızlar değin uzak derler sevgi içinuzanır yetişemezsin,yetişir dokunamazsın,dokunur vazgeçemezsin vazgeçer ama katiyen unutmazsın » Uçurumdan düşerken tutunduğum dal olsan ölmekten değil seni kırmaktan korkarım kiTutunduğum dalsınBeni affet » Gidersen kim sular fesleğenleri,kuşlar nereye sığınır akşam oluncaGidersen kar yağar avuçlarıma,gidersen kuşlarda ölür bende » Unutmaya beş kala gözlerini ve sana dair ne varsa bitmeye yakın işte bugün ben her şeyimi sende bıraktım sırf aşkımı aldım elinden onu da kaybettim HÜKÜMSÜZDÜR » Her deniz bir martı,her rüya bir uyku,her nota bir şarkı,her kabir bir ölü,her ağaç bir kök bulurda ben başka bir sen bulamam » Seni uçsuz bucaksız bir okyanusta doğan güneşte,geceleyin parlayan ayda ve denizlerin o mavisinde buldumAncak gece doğabilecek bir güneşte kaybedebilirim » Sana gitme diyemedim; Gözlerim gözlerinde kaldı Susuz büyürmü hiç çiçek; Su sende çiçek bende kaldı SEN SIMDI KARA BIR KUSKUSUN! KALABALIK SEHRIN YITIKLERINDE, MAVI ELLERINI DE SIYAHA BOYUYORUM, OYLECE KALIYORSUN KENDI CEHENNEMINDE! » Bak yine soldu güneş yine akşam oluyor ömrümün kadehine sensiz birgün doluyor sen yoksun diye inan dertligim kederliğim gelmezsen kahrolurum yıkılırım sevgilim seni çok seviyorum » Sen sigara dumanın aşağıda yanlamasına yandan en sonunda kül oldun, sen kibritin hiç yanmayan ucudan birinin hayatından geçmiş oldun !!! » Vefat Etmek dünyada unutulup gitmekmiş, ölmek bir kefen giymekmiş, ölmek o soğuk o korkunç ve o kara toprağa girmekmiş… yok be aşkım belli başlı vefat etmek “sensizlikmiş » Bir umuttu yanlızlık birşeyleri paylaşamamaktı şayet,gözler dalıp sırası gelmişken, yaralı bir serçeye ağlayan bir buluttu belkide,şayet belkilerle batmış bir hayattı bu… » Ben Sensizdim! akşamın yaklaştığı saatlerde kahrolursun görme ağladığımı Başlayan düşü şafakla birlikte dağıtır birdenbire her güneşin batışı » Vaktinden önce çiçek açmaz rüzgara kelepçe vurulmaz Bende sen bitmedikçe ya da bende ben ölmedikçe sana olan bu sevgim bitmez » Her deniz bir martı,her rüya bir uyku,her nota bir şarkı,her mezar bir ölü,her ağaç bir kök bulurda ben başka bir sen bulamam » Her gün sevda cekipte gülünmuyor degil mi? Bir güzelden baskası sevilmiyor degil mi? Hani bensiz olurdun, olunmuyor yok mi » Acının umutları değil ettiği anda, umutları yeşertecek bir sevgiye gereksinim duyarsan ben daima o bildigin adresteyim » Gül filizlendigi günden itibaren güneşe aşıktır Her ne değin güneş her gece ayın görkemine kapılıp gülü bıraksa da, gül yıldızlara kanıp güneşi unutmazdevmsnnickleri5c58333377f01gifalt :18: 18 :18:  

858,497Konular
981,966Mesajlar
29,964Kullanıcılar
canbasSon üye
Üst Alt