Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Devamlı iletişime geçme çabaları içinde ve bende istiyorum.

Devamlı iletişime geçme çabaları içinde ve bende istiyorum.

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Merhaba dostum… Başta bilmeni isterim ancak bu mektup aşk acısı için maddesel yöntemler içeren kılavuz bir kitap değildir Tez ve sorunsuz bir şekilde aşk acısının üstesinden gelmenin hiçbir yolu yoktur Bu mektup, acı ve kıskançlıkla kendini yiyip tüketen, kendindenki egoları yüzünden kendine ve partnerine keder veren insanlara da değildir Lakin kendim anladığım kadarıyla aşkın mantığını, bilinçaltı ile olan ilişkisini geniş bir perspektifte anlatabilirsem olur ya de kendini tanımana muavin olabilirim Bu sebeple geçmişteki bastırılmış aşk acısını ya da şu anda yaşadığın derin üzüntüyü diğer şeylerle depresyon yoluna gitmeyeceğin için bu acıyı yenmek senin için kısa bir süreyi alır

Biliyorum benle söylev fırsatın olsaydı, anlatacak fazla şeyin olurdu Yaşadığın aşkları ya da aşkı bana efsanevi bir şekilde anlatabilirdin Geçmişindeki aşkın fazla güzel olduğunu, çok layık verdiğini, sana hatalı yapıldığını bunları haketmediğini anlatabilirsin veya yaptığın yanlışlardan dolayı büyük pişmanlığını dile getirebilirsin Yaşadığının diğer insanlardan fazla fakat fazla ayrı olduğunu çok acı ve sıkıntılar çektiğini bana hemde fazla inanarak söyleyebilirsin… ben bunların hepsine inanıyorum dostum…

Aşk acısı değişik durumlarda ortaya çıkar veya biz bunları aşk zanneden egomuz yüzünden acı çekeriz Her neyse… bu aşk acısı denen şey, erkeğin ya da kadının partnerinden bir süreliğine veya dönmemek üzere ayrılması durumlarında ortaya çıkar Bu ayrılma sebepleri çeşitli olabilir O bölünmüş olabilir, sen ayrılmış olabilirsin, sizi ayırmış olabilirler… veya anlaşarak ayrılmış olabilirsiniz Hatta niçin ayrıldığınız üzerine sizinle oturup sabaha kadar akarsu içebilirim… hatta siz rakı bile içebilirsiniz lakin ben burda aşkınızın içindeki haklı ya da hileli durumlarla ilgilenmeyeceğim Ben büyük resme bakacağım Çünkü sorunları çözmeniz için önce sorunun dışından bakmanız lazımdır… Einsteğin ne güzel demiş… Beni tanıyanlar bilir ben internette, facebook gruplarında sağda solda kuantum zihin ve çekim yasası anlayışları üstüne yazılar yazar ve konuşan biriyim Ama bu mektup sağda solda konuştuklarıma fazla benzemeyecek görüşündeyim…

858,499Konular
982,579Mesajlar
30,345Kullanıcılar
mikoSon üye
Üst Alt