Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

devamsızlık

devamsızlık
0
108

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
iyi gunler! foruma yeni uye oldum ve bir konuda acilen yardımınıza ihtiyacım varcevaplarınız icin şimdiden teşekkur ederim imagesdevamsizlik5ad344b3b9a1cpng
şimdi durum şu ;

Eokulda Sağlık Kurulu yazan kısım varya oraya 30 gun yazıldı
ozurlu devamsızlık 15 gun (raporum vardı) yazıldı
ozursuz devamsızlığımda 5 gun

bu durumda sınıfta kalırmıyım ki?

Similar threads

iyi günler! foruma yeni aza oldum ve bir konuda derhal yardımınıza ihtiyacım varcevaplarınız için çoktan teşekkürler şimdi durum şu ; Eokulda Sıhhat Kurulu yazan kısım varya oraya 30 gün yazıldı özürlü devamsızlık 15 gün (raporum vardı) yazıldı özürsüz devamsızlığımda 5 gün bu durumda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
52
Liselilere kac gun LYS izni var? imagesliselilerekacgunlysiznivar5ad0f6f26cd66 Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı’nın onayından gecen genelgeye gore lise son sınıfta okuyan oğrencilerin velileri okul yonetimine yazılı olarak başvuruda bulunursa LYS’ye hazırlanan oğrenciler 45 gunu aşmamak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
193
Milli Eğitim Bakanlığı'nca (MEB), lise, ortaokul ve ilkokullarda devamsızlık için yeni bir karar çıkarttı. Koronavirüs pandemi süreci devam ettiği taktirde belirli öğrenci gruplarının devam zorunluluğundan muaf tutulacağı ifade edildi. MEB'e bağlı okullarda öğrencilerin 10 gün özürlü 10 gün...
Cevaplar
0
Görüntüleme
71
4 Sınıf Veli Toplantısı Tutanağı 4 Sınıf Veli Toplantı Tutanağı Orneği İlkoğretim Okulu Mudurluğune 2019 – 2019 Eğitim Ve Oğretim Yılının İkinci Donem Birinci Veli Toplantısı 13102019 Carşamba Gunu Saat 1130 İle 1230 Saatleri Arasında Okulumuz Cok Amaclı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
176
Engellilerin hakları Engellilerin hastanelerdeki hakları Engellilerin oncelik hakları Ozurlu Kişilere Yonelik Sağlık Hizmetleri Eski Sağlık Bakanı Prof Dr Recep AKDAĞ'ın 2002 yılında hazırladığı genelge Ozurluler konusunda, dunyadaki gelişmelere paralel olarak ulkemizde yapılan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
125
858,497Konular
981,950Mesajlar
29,947Kullanıcılar
Pelin06432Son üye
Üst Alt