Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

devil may cray 3 yardım

devil may cray 3 yardım

Similar threads

Arkadaslar devil may cry 4 oynuyorum ekran kartım ati sadece devil may cryda yapıyor bide whellman die bir oyun var ondan yapıyor neden acaba yardım edin gta4 cok rahat kaldıyorum en son ekran çözünülürgünde :S yardm lütfen
Cevaplar
0
Görüntüleme
55
Arkadaslar gecen DEVIL MAY CRY 4(PC için) diye bir oyun aldım ,gercekten ses efekt ,anladıgım kadarı ile hikayesi beni mest etti,sanki oyunun içinde gibisin arkadasHissediyorsun resmen yasıyorsunAma ben bu oyunun önceki serilerini(1,2,3,) hiç oynamadım,o yüzden anlamakta biraz zorlanıyorumBana...
Cevaplar
0
Görüntüleme
82
Arkadaşlar aradım buldumda devil may cry 3 ün PS2 hilelerini sölediklerine göre L1+L2+L3+L4 basılı tutup sol analogu 3 4 kere çeviriyoruz hileler aktif oluyo fakat yapıyorum olmuyo eğer bilgisi olan bi arkadaş varsa yardım ederse sevinirim
Cevaplar
0
Görüntüleme
173
Devil may Cry 3 special edition a basladım ama tam ekran yapamıyorum ayarlardan vıbrationa geliyorum tam ekran yapmak için bir hata ile karşılaştı programın kapatılması lazım hatası geliyor bilen söylerse sevinirim bu oyunu bitiren biri
Cevaplar
0
Görüntüleme
102
devil may cry 3 trainerı arıyorum hep trainer +2,trainer +3 flan yazıo hangisini indircem ??? yardım
Cevaplar
0
Görüntüleme
84
858,496Konular
981,681Mesajlar
29,763Kullanıcılar
xxcenaSon üye
Üst Alt