Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Dexter'dan Yeni Bir Tanıtım Videosu Geldi

Dexter'dan Yeni Bir Tanıtım Videosu Geldi
0
54

morfeus

FD Üye
Etkileşim
4
F-D Coin
111
content_60b0e15a341df_71684.jpg

OGZ Online ekibinin Dexter tutkunlarından biri olarak, Showtime'ın küllerinden dirilteceği projeyi yakın markajda tutmak benim işim. Bu sebeple yeni videoları defalarca izleyip sizlerle paylaşıyoruz. Bugün de karşımızda Dexter dizisinden yepyeni görüntüler geldi.

Şu ana dek yayınlanan görüntülerin hiçbirini tam teşekküllü fragman olarak tanımlamak doğru olmaz diye düşünüyorum. Bu rotadan devam eden yeni görüntülerde de Dexter'ın Oregon'da geçen sessiz sakin yaşamına konuk oluyoruz. Jim Lindsay adı ile mahallenin sevilen ağabeyi rolüne bürünen Dexter, klasik bir bıçak görünce dona kalıyor.

Michael C. Hall'un tekrar Dexter rolünü üstleneceği dizi Sonbahar aylarında vizyona girecek.