Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

DGS Sonuçları Açıklandı

DGS Sonuçları Açıklandı
0
131

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
90
2019 DGS sonuçları açıklandı

Adaylar, imtihan sonuçlarını internet adresinden TC Kimlik Numaraları ve şifreleri ile öğrenebilecek Sınav netice belgesi basılmayacak ve adayların adreslerine gönderilmeyecek

Seçim işlemlerinin yapılacağı tarihin, ÖSYM'nin internet adresinden sonra duyurulacağı belirtildi

Imtihan Sonuçlarını Öğrenmek İçin Tıklayınız *

Similar threads

2019Üniversitelerarası Komite Tanıdık Olmayan Dil Sınavı (ÜDS) sonbahar dönemi sonuçları açıklandı Adaylar sonuçlarını ÖSYM'nin devlete ait internet adresinden TC kimlik numaraları ve şifreleriyle öğrenebilecek Imtihan netice belgesi basılmayacak *
Cevaplar
0
Görüntüleme
132
2019 Düşey Geçiş Sınavı Sonuçları Açıklandı 8 Ağustos 2019 DGS Sınav Sonuçları 2019 2019 Dikey Geçiş Sınavı (DGS) Sınav Sonuçlarının Açıklanması hakkında basın duyurusu; 17 Temmuz 2019 tarihinde yapılan 2019Düşey Geçiş Sınavı ’nın (DGS) değerlendirme işlemleri tamamlanmıştır Imtihan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
80
DGS Ek Yatırma Sonuçları açıklandı sınava giren Adaylar, DGS Ilave sipariş verme sonuçlarını ÖSYM'nin devlete ait internet stesinden Türkiye Cumhuriyeti Kimlik Numaraları ve şifreleri ile öğrenebilirlerSınavda kayıt hakkı kazanan adayların işlemleri ise 19, 22 ve 23 Ekim tarihlerinde...
Cevaplar
0
Görüntüleme
178
KPSS 2019 sınav sonuçları açıklandı 2019 Lisans KPSS sınav sonuçları 2019KPSS Lisans Sınavı'nın değerleme işlemleri tamamlandı KPSS 2019 Sınav sonuçlarına ÖSYM'nin internet adresinden ulaşılabilir Adaylar imtihan sonuçlarını belirli internet adresinden TC kimlik numaraları ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
72
KPSS Ortaöğretim Imtihan Sonuçları Açıklandı KPSS Ortaöğretim Ve Önlisans Imtihan Sonuçları Açıklandı KPSS ortaöğretim ve önlisans sınav sonuçları açıklandı Sonuçlara ÖSYM'nin internet sitesinden ulaşabilirsiniz ÖSYM'den yapılan açıklamaya kadar, 2223 Eylül 2019 tarihlerinde yapılan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
63
858,475Konular
981,251Mesajlar
29,550Kullanıcılar
rastgeleSon üye
Üst Alt