Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Diablo 3 Karakterleri

Diablo 3 Karakterleri
0
219

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
90
Diablo III Karakterleri

Diablo 3 oyun Karakterleri

Diablo 3 oyununun Karakter sınıfları şöyledir;

1 Barbarian (Barbar)
2 Monk (Keşiş)
3Witch Doctor (Cadı Doktor)
4 Wizard (Büyücü)
5 Demon Hunter (Iblis Avcısı)

*

Similar threads

Diablo III Karakterleri Diablo 3 oyun Karakterleri Diablo 3 oyununun Karakter sınıfları şoyledir; 1 Barbarian (Barbar) 2 Monk (Keşiş) 3Witch Doctor (Cadı Doktor) 4 Wizard (Buyucu) 5 Demon Hunter (İblis Avcısı) imagesdiablo3karakterleri5ae8f93a323ef
Cevaplar
0
Görüntüleme
117
Diablo Immortal geçen yılki Blizzcon'da duyurulduğunda büyük reaksiyon almıştı zira hepimiz Diablo 4 bekliyorduk. Bu sene Diablo 4'ün duyurulmasıyla birlikte Diablo Immortal'ın üzerindeki o olumsuz havanın da bir nebze dağıldığını söyleyebiliriz. Blizzard da bunu fırsat bilerek...
Cevaplar
0
Görüntüleme
115
Blizzard Entertainment’ın oyun dünyasına kattığı efsane serisi Diablo, bugün son oyununa kavuştu. Uzun müddettir beklenen Diablo Immortal, hem taşınabilir aygıtlar hem de PC için yayınlandı. Geçtiğimiz günlerde başlatılan erken erişimde pek çok kişinin beğenisini toplayan oyun, şimdiden yalnızca...
Cevaplar
0
Görüntüleme
106
Geçtiğimiz hafta Blizzard, resmi olarak Diablo 4'ü duyurdu. Diablo 2'ye emsal temasıyla eski ve yeni oyuncuları tek bir çatı altında toplayan oyun, bugünlerde merakla bekleniyor. Artık ise Reddit üzerinden ortaya yeni bir sav atıldı. Oyunun Blizzcon 2019 etkinliğinde duyurulacağını tez eden...
Cevaplar
0
Görüntüleme
151
Sizi bilmiyorum fakat ben Diablo 3'ü bırakamayan güruhun içerisindeyim. Oyunu çıktığı ilk günden beri oynuyor ve ilginç şekilde hala kendisinden keyif alabiliyorum. Tabii burada Blizzard'ın hakkını yememek gerek zira henüz birkaç yıl önce başlayan "temalı sezonlar" fikri, oyuna ilgimi tekrar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
106
858,509Konular
980,842Mesajlar
30,687Kullanıcılar
SeroktrrSon üye
Üst Alt