Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Dicle Olcay Bilsemki Şarkısı O ses Turkiye 15 Ocak

Dicle Olcay Bilsemki Şarkısı O ses Turkiye 15 Ocak
0
75

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Dicle Olcay 15 ocakta soylediği şarkı Bilsem ki
O Ses Turkiye Dicle Olcay 15 Ocak

O Ses Turkiye Dicle Olcay Bilsemki şarkı sozu

dokunsam ağlar mısın
duşunup oyunları
bir dokun bin ah
işittim senden
bu kadar kolay mıydı
vazgecmek benden
ağlasam duyar mısın feryadımı
yuzume bakar mısın son kez
icimde yorgunluğum mutsuzluğum
sebebi bir tek sensin bu umutsuzluğumun
kalbim yıllar gecsede affetmeyecek
bilsemki goz yaşım hic dinmeyecek
sensiz bu son gecem bu son sabahım
tadı yok bu mevsim ayrılıkların
bilsemki bir daha hic donmeyecek
bilsemki goz yaşım hic dinmeyecek
utanmam yenilmem mutsuzluğuma
şimdi sensiz cehennemde yaşlanacağım

Similar threads

Oses Türkiye Dicle Olcay Bilsem ama Şarkısı Sözleri dicle olcay oses türkiye dicle olcay oses türkiye bilsem ki oses türkiye dicle olcay Büyük bir beğeniyle izlenen Oses Türkiye yarışması finalistlerinden Dicle Olcay'ın 15 Ocak günü söylediği Bilsem fakat adlı şarkının sözlerini sizlerle...
Cevaplar
0
Görüntüleme
70
Dicle Olcay Bilsemki Şarkısı O ses Türkiye 15 Ocak Dicle Olcay Bilsemki Şarkısı O ses Türkiye 15 Ocak ta oysa o sözleri istiyorum hanımlar ve yetkili arkadaşlar hadi lakin bulun ve bana Dicle olcayın bilsem oysa şarkısının sözlerini...
Cevaplar
0
Görüntüleme
139
Dicle Olcay 8 Ocakta soylediği şarkı Yine Yeni yeniden O Ses Turkiye Dicle Olcay 8 Ocak Dicle Olcay Yine Yeni Yeniden şarkı sozu Yureğimdeki fırtına dinmedi hala Titrerdim,isterdim seni hep kollarımda Yine bana gel Yana yana yine ben sev Hadi beni yine sev Beni deli deli sev Beni...
Cevaplar
0
Görüntüleme
77
Serdar Ortaç Bilsem Ancak Dokunsam ağlar mısın Düşünüp o yılları Bir dokun bin ah işittim senden Bu kadar kolaymıydı sözünden dönmek benden Ağlasam duyarmısın feryadımı Yüzüme bakarmısın son kez İçimde yorgunluğun, mutsuzluğun Sebebi bir tek sensin bu umutsuzluğun Kalbim yıllar geçse de...
Cevaplar
0
Görüntüleme
39
Dicle Olcay Yine Yeni Bitmiş Şarkısı O Ses Türkiye 8 Ocak Dicle Olcay Tekrar Yeni Her Tarafta Şarkısı O Ses Türkiye 8 Ocak o şarkının sözleri var mı sizde  
Cevaplar
0
Görüntüleme
72
858,465Konular
981,157Mesajlar
29,534Kullanıcılar
Üst Alt