Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Didem Arslan'ın yeni adresi Show tv oldu!

Didem Arslan'ın yeni adresi Show tv oldu!
0
63

tekin

FD Üye
Etkileşim
0
F-D Coin
95
didem_arslanin_yeni_adresi_show_tv_oldu_1595572102_6701.jpg

Habertürk'ten ayrılan Didem Arslan Yılmaz yine Ciner Holding bünyesinde yer alan Show Tv'de realite programı sunacağı ve Müge Anlı'ya rakip olacağı iddia edildi.

Ciner yayın holding bünyesinde Habertürk ekranlarının sembol isimlerinden biri olan Didem Arslan Yılmaz yollarını ayırıp aynı grupta yer alan Show tv' ye geçiş yaptı. 

Didem Yılmaz, kişisel sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Sevgili Arkadaşlarım, yeni bir yolculuğa çıkıyorum. Haberin farklı bir kulvarında yeni bir program heyecanı içindeyim. Artık Habertürk'de olmayacağım. Ama aynı çatı altında olacağız. Show TV'deyim artık. Çok uzağa gitmiyorum. Sizleri çok seviyorum, başarılarınızı ilgiyle izlicem hep. Kalbimdeki yeri ayrı Habertürk'ün, çok emek verdim. Acısıyla, tatlısıyla çok anıyla ayrılıyorum. Hepinizi kocaman kucaklıyorum. Reytinginiz, reytingimiz bol olsun" dedi.

Daha önce haber ve tartışma programlarında yer alan Yılmaz, bu defa bir realite programıyla seyircilerin karşısına çıkacak. Gündüz kuşağında sunacağı programın Müge Anlı'nın Atv'de yaptığı formatla  benzeşmesi bekleniyor. 

Similar threads

Habertürk'te "Burası Haftasonu" programının sunucusu Oylum Talu ile Show TV'de hafta sonu haberlerini sunan Pınar Erbaş Koronavirüs oldu. Medyada sektöründeki Covid-19 dalgasının boyutları gün geçtikçe daha da büyümeye başlıyor. Haber Global'de 55 kişinin Koronavirüse yakalandığını duymuştuk...
Cevaplar
0
Görüntüleme
80
12 yıldır ekranda olan araştırma programı Müge Anlı ile Tatlı Sert, yeni sezonuna büyük bir başarıyla başladı. Anlı, rakibesi Didem Arslan Yılmaz'ı ve başka formattaki diğer program Alişan ile Demet Akalın programlarını reytinglerde ilk 10'un dışına attı. Müge Anlı yeni sezonuna başlar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
74
12 yıldır ekranda olan araştırma programı Müge Anlı ile Tatlı Sert, yeni sezonuna büyük bir başarıyla başladı. Anlı, rakibesi Didem Arslan Yılmaz'ı ve başka formattaki diğer program Alişan ile Demet Akalın programlarını reytinglerde ilk 10'un dışına attı. Anlı bugünkü yayınında, kadınları dövüş...
Cevaplar
0
Görüntüleme
70
Uzun yıllardır ATV ekranlarına gelen Müge Anlı ile Tatlı Sert programının sunucusu Müge Anlı'ya duyulan sevginin önüne geçilemiyor. Televizyonun fenomen sunucusu Anlı'nın programına rakip olarak hayata geçirilen bir yapım daha ekranlarda tutunamadı. İşte tüm detaylar... 14 sezondur Müge...
Cevaplar
0
Görüntüleme
79
11 yıldır ekranda olan araştırma programı Müge Anlı ile Tatlı Sert'in bu sezon olmayacağı konusunda çeşitli iddialar yer almaya başladı. Didem Arslan Yılmaz ve Serap Paköz'ün de benzer formatlarla ekranda yer alacağı yeni sezonda Müge Anlı yer almayacak mı? Müge Anlı yeni sezon ne zaman...
Cevaplar
0
Görüntüleme
84
858,543Konular
981,905Mesajlar
32,560Kullanıcılar
emoooSon üye
Üst Alt