Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Didem erol mehmet günsür e hasssta

Didem erol mehmet günsür e hasssta
0
64

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Didem erol mehmet günsür e hasssta didem erol mehmet günsür mehmet günsür öpüşme 1548626567 1548626567 didemerolmehmetgunsurehasssta5c4e2a8ab0acbdidemerolmehmetgunsurehasssta5c4e2a8ab0acb http:wwwgeccecomserviceMakeThumbaspx?Image webimageshabermehmetgunsur25ocak&w 415&Alt webimageshaberhaberlrg BİR RADYO PROGRAMINA MISAFIR OLAN DİDEM EROL, EN SON YAŞADIĞI SET AŞKINI ANLATTI Meşhur oyuncu Luck Goals'la oynadığı 'Kıyamet Günü' filmindeki yatak sahnesinden daha sonra aşk yaşadığını söyledi Didem Erol ' Luck Goals'la karı kocayı oynuyorduk Birincil sahnemiz yatak sahnesiydi Ben açıkcası bu değin elektrik alacağımı varsayım etmedim Fazla yakışıklı ve harika tabii çok güzel adam Rol icabı öpüşmeye başladık O günki çekimler bitti ama bizim ilişkimiz film bitine dek devam etti' dedi Bu zamana değin öpüşmekten hastalık duyduğu bir oyuncu olup olmadığı sorusuna; Yosi Mizrahi ile öpüşmek istememiştim Ondan sonradan seneryoyu değiştirdiler yanağından öptüm Heralde öpüşmeye hayır diyemeceğim tek bir oyuncu var o da Mehmet Günsur Onunla bir filmde oynayıp öpmek isterdim çünkü çok güzel adam' dedi  

858,496Konular
982,170Mesajlar
30,111Kullanıcılar
skkskSon üye
Üst Alt