Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Didem Kınalı kiracısıyla mahkemelik oldu! 'Evden çıkmak için 100 Bin TL istiyor'

Didem Kınalı kiracısıyla mahkemelik oldu! 'Evden çıkmak için 100 Bin TL istiyor'
0
71

teknoloji

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
83
didem_kinali_kiracisiyla_mahkemelik_oldu_evden_cikmak_icin_100_bin_tl_istiyor_1651250403_9758.jpg

Önceki gün Cihangir'de objektiflere yansıyan ünlü oryantal Didem Kınalı, kiracısıyla mahkemelik olduğunu açıkladı. "Şu an hem oturduğum evin kirasını hem aldığım evin kredisini ödüyorum." diyen Kınalı, kiracısının evden çıkmak için 100 Bin TL istediğini söyledi.

Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses'in sunduğu eğlence programı İbo Show'da sergilediği dans performanslarıyla ün kazanan Didem Kınalı, geçtiğimiz akşam Cihangir'de görüntülendi. Muhabirlerle ayak üstü sohbet eden Kınalı, yeni aldığı evde yaşayan kiracısıyla mahkemelik olduğunu söyledi.

Tcrfz_1651250240_9151.jpeg
Didem Kınalı

"Evi alırken bana mevcut kiracının kontratının mayıs ayında biteceği söylenmişti." diyen Kınalı, "Evi alır almaz kiracıya ihtarname gönderdim. Kiracı evden çıkmak için benden 100 bin lira istiyor. Şoke oldum. Mahkemeye başvurdum. Şu an hem oturduğum evin kirasını hem aldığım evin kredisini ödüyorum. Büyük zarardayım." ifadelerini kullandı.

DShSk_1651250306_1736.jpg
Didem Kınalı kiracısıyla davalık oldu