Didim Belediyesi tarafından kent genelinde sürdürülen çalışmalar sürat kesmeden devam ediyor.
Didim Belediye Lideri Ahmet Deniz Atabay'ın talimatı ile Didim kent genelinde başlatılan hizmet seferberliği sürat kesmeden devam ediyor. Belediye grupları, kentin dört bir yanına hizmet ulaştırıyor.
Didim Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Hisar, Yeni ve Cumhuriyet Mahalleri'nde deforme olan yollarda tamirat, kent genelinde ise yol ve kaldırım üretim ile parke taşı döşeme süreçleri sürüyor. Gruplar, tespitleri ve vatandaşların talepleri doğrultusunda mağduriyetleri giderirken Didim'in bedeline de kıymet katıyor.
Kent genelinde çalışmaların devam edeceğini söyleyen Didim Belediye Lideri Başkanı Ahmet Deniz Atabay, "Türkiye'nin önde gelen turizm kenti Didimimizin kıymetine her geçen gün bedel katmaya devam ediyoruz. Tüm ünitelerimiz ile başlattığımız hizmet seferberliği kapsamında takımlarımız, gece gündüz demeden Didim için çalışıyor, Didimlilere hizmet ulaştırıyor. Didimimiz her geçen gün gelişiyor, güzelleşiyor ve daha yaşanılabilir bir kent haline geliyor. Didim ve Didimliler için çalışmayı sürdüreceğiz" dedi.
Kaynak: (BYZHA) - Beyaz Haber Ajansı