Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Didim Belediyesi Kent Genelinde Çalışmalarını Sürdürüyor

Didim Belediyesi Kent Genelinde Çalışmalarını Sürdürüyor
0
80

seocu

FD Üye
Etkileşim
3
F-D Coin
69

Didim Belediyesi tarafından kent genelinde sürdürülen çalışmalar sürat kesmeden devam ediyor.

Didim Belediye Lideri Ahmet Deniz Atabay'ın talimatı ile Didim kent genelinde başlatılan hizmet seferberliği sürat kesmeden devam ediyor. Belediye grupları, kentin dört bir yanına hizmet ulaştırıyor.

Didim Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Hisar, Yeni ve Cumhuriyet Mahalleri'nde deforme olan yollarda tamirat, kent genelinde ise yol ve kaldırım üretim ile parke taşı döşeme süreçleri sürüyor. Gruplar, tespitleri ve vatandaşların talepleri doğrultusunda mağduriyetleri giderirken Didim'in bedeline de kıymet katıyor.

Kent genelinde çalışmaların devam edeceğini söyleyen Didim Belediye Lideri Başkanı Ahmet Deniz Atabay, "Türkiye'nin önde gelen turizm kenti Didimimizin kıymetine her geçen gün bedel katmaya devam ediyoruz. Tüm ünitelerimiz ile başlattığımız hizmet seferberliği kapsamında takımlarımız, gece gündüz demeden Didim için çalışıyor, Didimlilere hizmet ulaştırıyor. Didimimiz her geçen gün gelişiyor, güzelleşiyor ve daha yaşanılabilir bir kent haline geliyor. Didim ve Didimliler için çalışmayı sürdüreceğiz" dedi.
Kaynak: (BYZHA) - Beyaz Haber Ajansı

Similar threads

Didim Belediyesi tarafından Batıköy Mahallesi'nde başlatılan yol üretim çalışmaları sürat kesmeden devam ediyor. Didim Belediye Lideri Ahmet Deniz Atabay'ın talimatı ile kent genelinde başlatılan çalışmalar sürat kesmeden devam ediyor. Lider Atabay'ın önderliğinde Didimlilerin daha çağdaş ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
141
Avrupa Etraf Ajansı Deniz Çöpleri İzleme Programı kapsamında Didim Belediyesi ve TÜRÇEV işbirliğinde Didim'in dünyaca ünlü plajlarında yürütülen paklık çalışmaları sürat kesmeden devam ediyor. Didim Belediyesi tarafından kent genelinde yürütülen çalışmalar sürat kesmeden devam ediyor...
Cevaplar
0
Görüntüleme
41
Didim Belediyesi, Muharrem ayı nedeniyle aşure hayrı düzenledi. Didim Belediye Lideri Ahmet Deniz Atabay tarafından dağıtılan aşureler, 7'den 70'e Didimliler tarafından zevkle tüketildi. Didim Belediyesi, Muharrem ayı nedeniyle aşure hayrı düzenledi. Didim Belediye Parkı'nda düzenlenen hayır...
Cevaplar
0
Görüntüleme
94
Didim Amfi Tiyatro eşsiz bir konsere daha konut sahipliği yaptı. Sıla'nın eşsiz müzikleriyle sahne aldığı konsere CHP İstanbul Milletvekili Mehmet Akif Hamzaçebi, CHP Parti Meclisi Üyesi ve Ankara Milletvekili Gamze Taşçıer, Didim Belediye Lideri Ahmet Deniz Atabay ve Kuşadası Belediye Lideri...
Cevaplar
0
Görüntüleme
99
Didim Belediyesi tarafından düzenlenen 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamalarına binlerce vatandaş katıldı. 30 Ağustos Zafer Bayramı, tüm Türkiye'de olduğu üzere Didim'de de coşkuyla kutlandı. Didim Belediyesi tarafından düzenlenen kutlama aktiflikleri, klasik olarak fener alayı ile başladı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
79
858,528Konular
981,547Mesajlar
31,557Kullanıcılar
ArararSon üye
Üst Alt