Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Dido Şarkı Sozleri ve flut Notaları

Dido Şarkı Sozleri ve flut Notaları
0
105

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Dido Şarkısının notaları
Dido şarkı sozu ve notası

dağlarda gezen kartalım
kırıldı mı ? kanatların
can mı cıktı boğazından
niye duştun duz tarlaya ?

tut elimden,kalk gidelim
oy gidelim ziganaya
nanina dido,dido anam
dido babam dido nanina

kalk ayağa cık gağlara
uğrama hic şehirlere
bilmezler ne gelmiş başa
burda ağlamak bile yasak

tut elimden,kalk gidelim
oy gidelim ziganaya
nanina dido,dido anam
dido babam dido nanina
imagesdidosarkisozleriveflutnotalari5adaa32fc0e3a

Similar threads

O Ses Turkiye Derya Avcı 29 ocakta soylediği şarkı Dido Derya Avcı 29 Ocak O Ses Turkiye Derya Avcı Dido şarkı sozu Dağlarda gezen kartalım kırıldımı kanatların Can mı cıktı boğazından niye duştun duz tarlaya Tut elimden kalk gidilim uy gidelim ziganaya Na ni na dido dido anam dido...
Cevaplar
0
Görüntüleme
99
Volkan Konak Dido Şarkı Sozleri ve Notaları Volkan Konak Dido Şarkı Notası imagesdidosarkisinotalari5ad21432d4dd6 dağlarda gezen kartalım kırıldı mı ? kanatların can mı cıktı boğazından niye duştun duz tarlaya ? tut elimden,kalk gidelim oy gidelim ziganaya nanina dido,dido anam...
Cevaplar
0
Görüntüleme
118
Volkan Konak Dido Şarkı Sözleri ve Notaları Volkan Konak Dido Şarkı Notası dağlarda gezen kartalım kırıldı mı ? kanatların can mı çıktı boğazından niye düştün düz tarlaya ? tut elimden,kalk gidelim oy gidelim ziganaya nanina dido,dido anam dido babam dido nanina kalk ayağa çık...
Cevaplar
0
Görüntüleme
101
Şarkı Sozleri Ve Flut Notaları Flut Notaları, Sozleri Uzun İnce Bir Yoldayım Notaları Şarkısı Sozleri Flut Aşık Veysel Şatıroğlu Uzun İnce Bir Yoldayım Gidiyorum Gunduz Gece Bilmiyorum Ne Haldeyim Gidiyorum Gunduz Gece Dunyaya Geldiğim Anda Yurudum Aynı Zamanda İki Kapılı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
119
858,478Konular
981,307Mesajlar
29,568Kullanıcılar
muratxboz06Son üye
Üst Alt