Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

diğer birisi mi var acaba???

diğer birisi mi var acaba???

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
merhaba arkadaşlarbu konuda http:www2019comaskdoktorunuzsevgilimhtml bahsettiğim kız arkadaşımla ayrılmıştım2 gün öbür kaldıksonra geri barışmak istedi pişmanım sensizolmuyor felan dedi bende seviyor diye geri barıştım dün kullandığı operatörün sitesinden hangi numaralarla konuştuğuna felan baktım ve bir numara gözüme çarptı öbür olduğumuz günler içerisinde sabah erken saatten gece 130 lara kadar sürekli bi numarayla mesajlaşmış2 gün böyle geçmiş ondan önceki günlerde gün 2 3 ara sıra hiç mesajlaşmadığı bu numarayla ayrıldığımız günlerde neden gece gündüz konuşmuş anlamadım kim bu diye sordum kız arkadaşı oldugunu söyledi o numarayı aradım 2 3 kez telefon kapalıydı dobra dobra sordum birisimi var diye 15 takvim ilişkime yaparmıyım böyle birşey dedi ve dünden beri hiç mesaj atmadı diyebilirim şuan bile mesajı ma yarım saatte bir yanıt veriyor müsait değilim diyorsizce ne oluyor :S

858,496Konular
981,690Mesajlar
29,767Kullanıcılar
sero_saplarSon üye
Üst Alt