Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Dikkat! Tanıtım Ajansı’nda seçim var

Dikkat! Tanıtım Ajansı’nda seçim var
0
65

teknoloji

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
83
Tanitim%2DAjansi%2Dnda%2Dsecim%2Dvar%2D227294%2Ejpg

Ajans, Türkiye turizm kesimi için gerekli kararları alıp turizme taraf verecek. Ajansın birinci idare heyeti da Ağustos ayı sonunda vazifeye başladı. İdare konseyinde turizm kesiminden birçok isim yer aldı.

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy başkanlığındaki birinci toplantıda. Ajansın Genel Müdürlüğüne idare heyeti kararıyla Nalan Apa getirildi. Ancak Nalan Apa, eski tweet'lerinin ortaya çıkması sonrası gelen yansıların akabinde istifa etmişti.Geçici İdare Şurası Üyeleri ise Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Az Alpaslan, Tanıtma Genel Müdürü Timuçin Güler, Türk Hava Yolları İdare Heyeti ve İcra Komitesi Lideri İlker Aycı, TAV Havalimanları İdare Şurası Üyesi ve İcra Heyeti Lideri Sani Şener, Hilton Türkiye Bölge Müdürü Armin Zerunyan, Rixos Hotels İdare Heyeti Lideri Başkanı ve Kurucusu Fettah Tamince, Sway Hotel Palandöken'in Sahibi Can Dikmen, Cem Kınay XPD Kurucusu Cem Kınay, Diana Travels Agency hissedarı ve İdare Şurası Üyesi, Palamo Hotels Lideri Ece Tombul, Concorde Hotels ve Resorts İdare Şurası Üyesi Erkan Yağcı, Başaran Yatırım Holding İdare Konseyi Lideri Hüseyin Başaran, Pamuk Besin Kurucusu Metin Pamukçu, Indigo Şirketler Kümesi Kurucusu ve İdare Heyeti Lideri Ömer Tosun, Corendon Airlines İdare Heyeti Lideri Yıldıray Karaer’den oluştu.  Ajansın kurulmasının üzerinden 3.5 ay geçti. Yasa gereği de yılbaşına kadar genel konseyin yapılması gerekiyor. Şimdiden seçim hazırlıkları başladı. Birinci ilan verildi.

Seçim 29 Aralık 2019 tarihinde yapılacak. Lakin seçim tek bir merkezde olmayacak. Marmara (İstanbul, Akdeniz (Antalya), Ege (İzmir), İç Anadolu (Ankara) , Karadeniz (Trabzon) , Doğu Anadolu (Erzurum), Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nde (Diyarbakır) yapılacak. Turizm kesimine duyurulur…

Para Mecmuası

858,500Konular
982,396Mesajlar
32,981Kullanıcılar
ilkinsanSon üye
Üst Alt