titiz ol Sema Çelebi sema çelebi güzellik merkezi sema çelebi çekicilik salonu merkezi adresi celebi guzellik celebi sac sivri dilli Sema Çelebi yeniden polemiğe girdi bu haber kaçmaz detayların hepsi haberimizde O SEMA'NIN SİLİKONLARINI PATLATIRIM 1548635111 1548635111 dikkatliolsemacelebi5c4e4beb71b7adikkatliolsemacelebi5c4e4beb71b7a http:wwwgeccecomserviceMakeThumbaspx?Image webimageshabersemaaaa&w 415&Alt webimageshaberhaberlrg STAR TV'DEKİ 'YABANCI GELİN' YARIŞMASINDA TANSIYON YÜKSELDİKÇE, KAVGALAR, HAKARETLER, TEHDİTLER BİRBİRİNİ KOVALIYOR 'O Sema'nın silikonlarını patlatırım!' Bu hafta kayınvalide adaylarından biri, yarışmacılar hakkındaki sivri yorumlarıyla dikkati çeken Sema Çelebi'ye 'kavgada bile söylenmeyecek sözler' sarf etti Güvey adaylarından Kaan'ın annesi Necla Hanım, kesintisiz kavga yaşadığı Sema Çelebi için 'Kafamı kızdırmasın, vallahi onun silikonlarını patlatırım' dedi Hem 'Benden daha şişko Otursa benden daha fazla yemek yer' diyerek Çelebi'nin artı kilolarına da göndermede bulundu Çelebi, geçen hafta da Karslılar'ın tepkisini üstünde toplamıştı Yarışmanın 'Görmedikleriniz Duymadıklarınız' bölümüne telefon bağlantısıyla katılan Çelebi, 'Yabancı Gelin' evindeki güvey adaylarından Kaan'ın 'Sema Hanım akşam yemeğini gitsin Paris'te yesin, burada ne işi var?' sözleri üzerine 'Ben Adana'da kebap yemeyi tercih ederim Senin ve annenin eğitimi, geldiğiniz yer (Kars) ve kültürünüz belirli Sizi muhatap almıyorum' deyince anne Necla Hanım başta elde etmek üzere yarışmadakilerden büyük tepki almıştı Uzun zaman sakinleşemeyen Necla Bayan'ı diğer anneler teskin etmeye çalışırken, Çelebi'nin evdeki insanlara tepeden bakma ve aşağılama hakkının bulunmadığını belirtmişlerdi Bir zaman daha sonra güçlükle sakinleşen Necla Hanım da 'Bana yayında sallıyor, yayınlama dışarıya beni savunuyor Önce karşımda adam gibi dursun' demişti Program program dolaşan ekranların Evliya Sema Çelebi'sinin başı, dertten kurtulacak gibi görünmüyor
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.