Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

'Dil Kopartma, Tarikatlara Bir Talimat' Diyen Müjde Ar: 'Hiçbirimizin Can Güvenliği Yok'

'Dil Kopartma, Tarikatlara Bir Talimat' Diyen Müjde Ar: 'Hiçbirimizin Can Güvenliği Yok'
0
33

tekin

FD Üye
Etkileşim
0
F-D Coin
95
s-477ebb8344cca6099b89a7593649a2924e1f3e05.jpg

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bugün mescitte Sezen Aksu'yu hedef almasına Müjde Ar'dan reaksiyon geldi. 'Lisan kopartmak' aksiyonunu tarikatlara verilmiş bir talimat olarak algıladığını söyleyen Ar, 'Hiçbirimizin can güvenliği yok' dedi.

Halk TV'de yayınlanan Perdenin Önü Ardı programına telefonla konuk olan Müjde Ar, Erdoğan'ın bugünkü tabirleriyle ilgili şunları söyledi:

'Bu lisan koparma problemi ve bunun şahsen mescitte lisana getirilmesi, tarikatlara bunun vazife olarak verilmesi müthiş bir tehdittir ve tehlikedir. Bu direkt olarak halkı sanata, sanatkara karşı kışkırtmaktır. Biz vazgeçmeyiz, işimizi yapmayı seviyoruz. Fakat şu unutulmamalı ki sanat esasen özgürdür. Kimsenin tanımıyla sanat yapılmaz.

Artık burada şu söyleniyor özet olarak, 'bunların kapısına gidiyorsunuz lakin bunlar yetmiyor, içeri de girin'. Ben bu sözden bunu anlıyorum. Lisan kopartmak, bir hareket değil mi? (Bir talimat olarak mı algılıyorsunuz?)  Öyle algılıyorum. Hasebiyle hiçbirimizin hiçbir sanatkarın bir hayati garantisinin olmadığını düşünüyorum.'

Erdoğan ne demişti?

858,497Konular
981,907Mesajlar
29,932Kullanıcılar
rootaizenSon üye
Üst Alt