Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Dil, tarihsel olayların değerlendirilmesinde neden onemlidir?

0
204

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0

Filologlar uzmanı olduğu dilin ve o dilin konuşulduğu ulkelerin tarihsel gelişimini, kulturlerini, edebi eserlerini, atasozlerini, dil ailelerini, zaman icindeki değişimini incelemekle ve elde ettiği bilgiler ile dil hakkında kurallar oluşturmakla yukumludur Bu acıdan dil, tarihsel olayların değerlendirilmesinde onemlidir

Similar threads

Dil, tarihsel olayların değerlendirilmesinde neden önemlidir? Filologlar uzmanı olduğu dilin ve o dilin konuşulduğu ülkelerin tarihsel gelişimini, kültürlerini, edebi eserlerini, atasözlerini, dil ailelerini, vakit içindeki değişimini incelemekle ve elde ettiği bilgiler ile dil hakkında...
Cevaplar
0
Görüntüleme
97
Eğitim bir ulkenin gelişmesi icin neden onemlidir? Cevap: Eğitim bir ulkenin gelişmesi icin neden onemlidir? Eğitim, toplumun değer yargılan ile bilgi ve beceri birikiminin yeni kuşaklara aktarılması; bu amacla okullarda ve benzer kurumlarda surdurulen oğretim ve yetiştirme etkinlikleri...
Cevaplar
0
Görüntüleme
77
Eski Toplumlarda yazı,Eski Toplumlarda Dil Eski Toplumlarda Yazı Aracları Sumerler MO 3500 yıllarında bilinen ve sembolun sesi belirlediği ilk yazıyı kullandılar Bu yazı Akadlar, Elamlılar, Babilliler, Asurlular, Hititler ve Urartuların elinden gecerek değişikliğe uğratıldı ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
100
Eski Toplumlarda yazı,Eski Toplumlarda Dil Eski Toplumlarda Yazı Araçları Sümerler MÖ 3500 yıllarında tanıdık ve sembolün sesi belirlediği birincil yazıyı kullandılar Bu yazı Akadlar, Elamlılar, Babilliler, Asurlular, Hititler ve Urartuların elinden geçerek değişikliğe uğratıldı ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
52
858,474Konular
981,226Mesajlar
29,547Kullanıcılar
sonertSon üye
Üst Alt