Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Dila hanımda 9 kasımda çalan şarkının sözlerini istiyorum Dila hanım dizisine bayılıyorum ve 9 kasım günü yayınlanan bölümde çalan o güzel şarkının sözlerini sizden rica ediyorumdilahanimda9kasimdacalansarkininsozleriniistiyorum5c5a05c7d670balt
Lale devri dizisinde 17 kasımda çalan gökselin şarkısı Lale devri dizisini yakip etmeklteyim ve 17 kasımda dizide çalan Göksel parçasının sözlerini arıyorum Sanırım şarkının adı Yalnız Kuş Sözleri sizde bulunur mu?
Behzat Ç 17 Haziranda Savcı Vurulduğunda Çalan Şarkının Sözleri Behzat Ç 17 Haziranda çalan şarkının sözleri Behzat Ç Savcı Esra Vurulduğunda Çalan Şarkı Sevgili melekler, sezon finali ila ekranlara veda eden fenomen dizilerden Behzat Ç Bir Ankara Polisiyesinde çalan bir şarkının sözlerini...
Firari Gelinler 12ci Bölümde Çalan Şarkının Sözleri kaçak gelinler dizi müzikleri, kaçak gelinler son birim olmayacak bir düş, firari gelinler olmayacak bir düş şarkı sözleri, kaçak gelinler son birim müzigi Ekranların sevilen dizileri oyunhcuları dizi konusu değin dizide çalan şarkılarla da...
Fatmagül'ün Suçu Ne Dizisi 31 Mayıs'da Çalan Şarkının Sözleri Fatmagülün Suçu Ne 77 Bölümde çalan şarkı Fatmagülün Suçu Ne 31 Mayıs Sen Benim Şarkılarımsın Ekranların ilgiyle takip edilen dizisi Fatmagülün Suçu Ne dizisinin 31 Mayıs tarihinde yayınlanan bölümünde çalan Sen Benim...
20 Dakika Dizisi İkinci Bölümde Çalan Şarkının Sözleri 8 Ocak Bu konu; 20 Dakika Dizisi İkinci Bölümde Çalan Şarkının Sözleri 8 Ocak hakkında bilgiler vermektedir Sevgili melekler, başladı başlayacak derken, daha başlamadan günün konusu olan dizi 20 Dakika 'nın ilk bölümünü geçen hafta...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.