Son vakitlerin fenomen oyuncusu Dilan Çiçek Deniz yeni girişimleri ile alakalı soruya açıklık getirdi.
Yeni yetenek oyuncularından Dilan Çiçek Deniz, bir vadedir girişimlerde konum almamasıyla merak uyandıran isimlerden oldu. Deniz, haberci arkadaşların yeni girişimler hakkında sorduğu sorulara istinaden hayranlarını bilgilendirmeyi ihmal etmedi.

“Hala girişimlere bakıyorum, dinleniyorum.Ailemle devir geçiriyorum. Ana validem, dedem, validem yanıma geldi. Onlarlayım, keyifli geçiyor şu an”biçiminde açıklama yaptı.
DİLAN ÇİÇEK DENİZ KÜVETTE POZ VERDİ!
Dilan Çiçek Deniz evvelki gün Maslak’taki interaktif deneyim parti merkezi Happyhour’da objektiflere takıldı. İçerisinde şeffaf topların olduğu sarı küvete girip poz veren oyuncu dikkatleri üzerine çekti.
İŞTE DİLAN ÇİÇEK DENİZ'İN O POZU;

SAIR PAYLAŞIMLARI;
Usta oyuncu Perihan Savaş, Çukur serisinde çiçeği burnunda oyuncu Dilan Çiçek Deniz ile rol gereği kayınvalide ve gelini oynamışlardı.Diziden ayrılan Dilan Çiçek Deniz ile usta oyuncu Perihan Savaş'ın seriden sonra bile muhaberelerini sürdürdükleri objektiflere yansıdı.
Seri devam ediyor lakin kızımız gitti diyerek cümlesine başlayan Perihan Savaş,"Dilan kendini çok çabuk geliştiren ve öğrenmeye açık bir kız. Dehşetli bir istikbal vaat ediyor. Dilan bence çok yeterli bir oyuncu olacak. Seriden ayrıldı fakat biz mütemadi görüşeceğiz. Anne-kız üzereyiz. Benim için çok yeterli bir evlat ve işini severek yaptığı için ileride çok uygun bir oyuncu olacak" laflarıyla genç oyuncu Dilan Çiçek Deniz hakkında olumlu kanılarda bulundu.