Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Dilan Çıtak'ın İbrahim Tatlıses'ten Tek İsteği!

Dilan Çıtak'ın İbrahim Tatlıses'ten Tek İsteği!
0
55

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Dilan Çıtak'ın İbrahim Tatlıses'ten Tek Isteği! ibrahim tatlıses haberleri dilan çıtak haberleri Sevgili melekler, İbrahim Tatlıses'in kızı olduğu iddia edilen Dilan Çıtak geçtiğimiz gün ilk önce Vatan gazetesine bir röportaj verdi Geçtiğimiz gün kardeşiyle Bodrum'da buluşan Çıtak, bu konuyla ilgili bir takım açıklamalarda bulundu 1548617390 1548617390 dilancitakinibrahimtatlisestentekistegi5c4e06b22f316dilancitakinibrahimtatlisestentekistegi5c4e06b22f316 dilancitakinibrahimtatlisestentekistegi5c4e06b22f316 İdo'yla bir araya gelmemiz adamakıllı tesadüf oldu Bir arkadaşımı telefonla aradım, yanında İdo'nun olduğunu söyledi Ben de onları konserime gösteri ettim O da kırmadı geldi İdo'ya beraber büyüdüğüm öteki kardeşime beslediğim duyguları besleyebilirim Çünkü onda hakiki bir sevgi ve sahiplenme duygusu var Beni arkadaşlarıyla Ablamdiye tanıştırdı İbrahim Bey'in benimle görüştüğü için İdo'ya kızdığı yazıldı Bunu okuyunca ağladım Bu olaylar konuşulduğunda İbrahim Bey'in arkamda durmasını isterdim Fakat o gerçekleştirmek istemedi Eyvallah! Asla kapısına dayanmadım, ondan yalnızca sevgi istedim Acilen ise tek isteğim kardeşimle görüşmeme engel olmasın Çünkü İdo'da büyük bir sevgi buldum 'Taciz mesajı aldım' İdo beni senelerdir biliyordu Karşılıklı tanıdıklarımıza 'Dilan nasıl bir kız' diye soruyordu Zaten daha önce bir kere bir araya geldik İdo hastalanmıştı ve onu hastanede ziyaret ettim Bazı halk twitter'dan taciz mesajları atıyor Tatlıses ailesine girmek kolay mı, onun soyadını kullanmak basit mı diye yazıyorlar En takıntılı olduğum şey birinin adını kullanarak gündeme gelmek Bu yüzden albümümü erteledim  

858,497Konular
981,907Mesajlar
29,934Kullanıcılar
Üst Alt