Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Dilbalığı Filetosu Somonlu (5 Kişilik) PDT®

Dilbalığı Filetosu Somonlu (5 Kişilik) PDT®

iltasyazilim

FD Üye
Katılım
Ara 25, 2016
Mesajlar
0
Etkileşim
17
Puan
38
Yaş
37
F-D Coin
19
MALZEMELER
1 kg Dilbalığı Filetosu
250 gr Somon Filetosu
1 Bağ Pazı
1 Havuç
1 Kabak
1 Patates
3 Limon Suyu
Tuz, Karabiber
Fesleğenli Sos İçin:
1 Demet Taze Fesleğen
2 Yemek Kaşığı Zeytinyağı
2 Yeşil Soğan
2 Diş Sarmısak
1 Dal Maydanoz
1 Kahve Fincanı Su
Tuz, Karabiber


HAZIRLANIŞI
Dilbalığı filetolarının yarısını yağlı kağıdın üzerine dizin
Pazı yapraklarını kaynar suya atıp 1 dakika beklettikten sonra çıkarın Damarlarını temizleyip dil balığı filetolarının üzerine dizin Tuz, karabiber ve limon suyunu ekleyin Diğer filotoları pazılı karışımın üzerine kapattıktan sonra yağlı kağıtla birlikte rulo haline getirin
Alüminyum folyaya sıkıca sarıp 15 dakika buharda veya suda haşlayın
Fesleğenli sosu hazırlamak için; bütün malzemeyi blenderden geçirin Suyu ekleyip 10 dakika kaynatın Fesleğen sosunu servis tabağına alın Pişmiş balığı folyo ve yağlı kağıttan çıkarıp keskin bir bıçakla verevine dilimleyin Sosun üzerine yerleştirin
Kabak, havuç ve patatesleri şekilli keserek haşlayın Balık rulolarının etrafına dekoratif şekilde yerleştirin Sıcak olarak servis yapın
 
858,506Konular
982,855Mesajlar
33,082Kullanıcılar
iptvmaSon üye
Üst Alt