Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Dileğinizi yazın gercekleşme olasılığı hesaplansın

Dileğinizi yazın gercekleşme olasılığı hesaplansın
0
106

Similar threads

Dileğinizi Yazın Gerçekleşme Olasılığını Hesaplasın Ilginç bir test ve sonuçları şaşılacak Maksat ziyafet olsun (: TIKLA *
Cevaplar
0
Görüntüleme
69
Sebep Sonuc ilişkisi ile ilgili kısa ornekler Sebep sonuc ilişkisi bir cumlede yargının gercekleşme sebebi yani gerekcesi ile birlikte verilmesidir Cumlenin icinde yargının gercekleşme sebebi birlikte verilir Hava yağmurlu olduğu icin pikniğe gidemedik Hasta oldum cunku terliyken soğuk...
Cevaplar
0
Görüntüleme
135
Sebep sonuc ilişkisi ile ilgili kısa ornekler Sebep sonuc ilişkisi bir cumlede yargının gercekleşme sebebi yani gerekcesi ile birlikte verilmesidir Cumlenin icinde yargının gercekleşme sebebi birlikte verilir Hava yağmurlu olduğu icin pikniğe gidemedik Hasta oldum cunku terliyken soğuk...
Cevaplar
0
Görüntüleme
156
İlişme Yalnızlığıma Diyorsun ki; İcimde sana dair henuz oluşmaya başlayan bir kıpırtı var Diyorsun ki; Seni hayatıma katmak istiyorum Diyorsun ki; Mutluluk varılacak yer değil yurunen yolsa gel beraber yuruyelim Kulağa cok hoş geliyor soylediklerin biliyor musun? Bilinmeze acılan yolun...
Cevaplar
0
Görüntüleme
136
Sonsuz maymun teoremi hakkında bilgi Sonsuz Maymun Formulu Sonsuz maymun teoremi nedir Sonsuz maymun teoremi, bir daktilonun tuşlarına sonsuz bir sure boyunca gelişiguzel basan bir maymunun belirli bir metni (orneğin William Shakespeare'in tum yapıtlarını) neredeyse kesin olarak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
266
858,499Konular
982,575Mesajlar
30,331Kullanıcılar
berenSon üye
Üst Alt