Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Dİlencİ..

Dİlencİ..
0
151

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
imagesdilenci5b0b47424e04b

Sen hergun koşebaşlarında

Yırtık urbanla kirli ellerinle

Avuc acan, sefil insan

İnan yok farkımız birbirimizden

Sen belki tum yaşamınca dilenecek;

Beklediğin beş kuruşu biri vermezse

Otekinden isteyeceksin

Ama ben tum yaşamım boyunca

Tek bir kez dilendim
Bir acımasız kalbin sevdası ile alevlendim
Oylesine boş oylesine acık kaldı ki elim,
Yemin ettim bir daha dilenmeyeceğim

alıntı

Similar threads

Hey sen koşe başında dilenen dilenci İnan hic farkımız yok senle Biri vermese bir diğerinden istersin İstediğin uc beş kuruş Oysa ben bir kez dilendim ve Kalpsizin birinin kalbiydi dilediğim Ellerim oyle boş dondu ki geriye Ben yemin ettim bir daha asla dilenmeyeceğim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
111
Heves Şiirleri Heves İle İlgili Şiir Heves Aşk hevesini alınca gidecek Uzulmeyeceğim hic Kaf dağının ardına ucacak nasılsa kırlangıclar Kirpiğimde asılı iki damla yaş İkisi de benim sanacaklar Ama acırsa canın ben kadar bil ki sebebi var Bir gozum sendin, bir gozum...
Cevaplar
0
Görüntüleme
139
Cok Okunan Şiirler En Cok Okunan Şiirler Neler HERŞEY SENDE GİZLİ Yerin seni cektiği kadar ağırsın Kanatların cırpındığı kadar hafif Kalbinin attığı kadar canlısın Gozlerinin uzağı gorduğu kadar genc Sevdiklerin kadar iyisin Nefret ettiklerin kadar kotu Ne renk olursa olsun...
Cevaplar
0
Görüntüleme
175
En Guzel 10 Kasım Şiirleri 10 Kasım İle İlgili En Guzel Şiirler 10 KASIM Ataturkum biliyorum ugun 10 Kasım Senin olum yıl donumun Ama sen gidince seni buvatan arar oldu, Bu genc yureğim seninle doldu Sen merak etme Atam Senden aldığımız orneklerle olduk adam, Atam seninle...
Cevaplar
0
Görüntüleme
125
10 Kasım Şiirler 10 Kasım İle İlgili Kısa Şiirler 10 KASIM Ataturkum biliyorum ugun 10 Kasım Senin olum yıl donumun Ama sen gidince seni buvatan arar oldu, Bu genc yureğim seninle doldu Sen merak etme Atam Senden aldığımız orneklerle olduk adam, Atam seninle var olduk...
Cevaplar
0
Görüntüleme
116
858,496Konular
981,666Mesajlar
29,735Kullanıcılar
TanselSon üye
Üst Alt