Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Dili Müjde Ar'ı başına dert açtı

Dili Müjde Ar'ı başına dert açtı
0
32

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Dili Müjde Ar'ı başına tasa açtı Sivri dilli Müjde Ar'ın dili bu kere başına dert açtı 1548647139 1548647139 dilimujdearibasinadertacti5c4e7ae8a2bcedilimujdearibasinadertacti5c4e7ae8a2bce dilimujdearibasinadertacti5c4e7ae8a2bce ‘HANGİ TARLADA YETİŞİYOR BU MÜDÜRLER’ SÖZÜNE 2 YILA DEK HAPİS İSTENDİ Müjde Ar’ın, mektep çantalarında kullanılan resimler ile ilgili bir haberde kullandığı cümleler başına meslek açtı Müjde Ar, geçen mayıs ayında bir televizyon kanalında Eskişehir Milli Eğitim Müdürü İbrahim Ceylan’ın mektep çantaları ile ilgili açıklamalarını programında eleştirdi Ceylan’ın mektep çantalarında Barbie bebek ve bir takım resimler için “Adeta müstehcenliğe yakın resimler, çocukları hayal dünyasında gezdiriyor, gerçeklerden koparıyor sözlerini andıran Müjde Ar’ın “Bu sübyancılıktır Hangi tarlada yetişiyor bu milli eğitim müdürleri dediği öne sürüldü Bunun üzerine Ceylan, hakarete uğradığını belirterek mahkemeye başvurdu Müjde Ar hakkında ’Ulus görevlisine hakarette bulunmak’ suçundan 3 aydan 2 yıla değin hapis istemiyle dava açılmasına karar verildi Ulusal Eğitim Müdürü İbrahim Ceylan, okul çantalarında hayal ürünü yabancı çizgi film karakterleri yerine Nasreddin Öğretmen ile Keloğlan gibi milli kahramanların resimlerinin yer almasını istemişti aynı zamanda Eskişehirspor Kulübü Yönetim Kurulu üyesi olan Ceylan bir zaman önce üzerlerinde Eskişehirspor formaları bulunan Nasreddin Öğretmen ve Keloğlan’lı bin adet mektep çantasını Eskişehir’de öğrencilere bedava dağıtmıştı  

858,465Konular
981,137Mesajlar
29,532Kullanıcılar
Üst Alt