Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

dilimde son sözüm SENİ SEVİYORUM

dilimde son sözüm SENİ SEVİYORUM
0
46

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
dilimde son sözüm SENİ SEVİYORUM yalandı herşey ve bitti seni seviyorum bile diyemeden gidiyorum hemen bir ben birde içimdeki sen özlemlerin sevdam var, lakin bana fazla uzaklar gidiyorum şu anda gitme desen beni engellesen ve senı sevıyorumu duysam senden birincil ve son son herşey hayatımdaki son nokta özlemim sevdiğim sevgimi söyleyemedim ve gidiyorum hemen dilimde eskilerden bir tutam ve yüreğimde bir sen birde bütün bilemediğim bir şiir ne gece bekler sabahı nede taze ölüyü kabir benim seni beklediğim dek hoşcakal ey sevgili ağlayacağım hemde hıckıra hıckıra elimde remsin olmayacak belki ama yüreğim senınle doymuş gözlerimde gözlerin batmış olucak ve yarım kalan bir aşkın hikayesi yazılcak son defa umutlarım yeşermeyecek şayet akıcı son göz yaşlarımda ama biliyorum ki bir sen daha olmayacak tutamadığım ellerin bakamadığım gözlerin ile gidiyorum ve dilimde son sözüm SENİ SEVİYORUM alinti  

858,496Konular
982,386Mesajlar
30,223Kullanıcılar
metocdametocSon üye
Üst Alt