Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Dilşad Olacak Diye Şarkı Sozu

Dilşad Olacak Diye Şarkı Sozu
0
113

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Dilşad Olacak Diye Şarkısı Sozu

Dilşad Olacak Diye Şarkı Sozleri

Dilşad Olacak Diye

Dilşad olacak diye kac yıl avuttu felek
Sacıma karlar yağmış boşuna yaz beklemek
Ne bulbul dile geldi ne de actı bir cicek
Sacıma karlar yağmış boşuna yaz beklemek

Similar threads

Doğuş Benim Meskenim şarkı sozleri Doğuş Benim Meskenim şarkısı sozu İlk defa ellerim sıcak ilk defa buldum aşkı İlk defa gozlerimi sende ilk defa actım aşkım Ben artık cok gucluyum seninle beraberken Hayat artık calımını bana atamaz aşkım Benim meskenim senin kalbindir Yerimi de...
Cevaplar
0
Görüntüleme
63
Golgelerime Işık Tut Şarkısı sozleri Golgelerime Işık Tut şarkı sozu Yonca Lodi Golgelerime Işık Tut Şarkı Sozleri Bedenim sen diye yanar İcimdeki nefes sensin Cole yağmur yağmış gibi Sen bana bir hediyesin Herşey senin elinde Kalbim bende kaderim Nadir bir aşk bence bu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
78
Avni Anıl Kimdir? Kısaca Hayatı , Doğum Tarihi :23 Nisan 1928, İstanbul Vefat Tarihi : 14 Haziran 2008 İzmir Avni Anıl ; Turk sanat muziği bestecisidir Selimiyedeki Ondokuzuncu İlkokulu bitirdi, Paşakapısı Ortaokulu ve Haydarpaşa Lisesinde okudu Askerlik sonrası Polis Enstitusune...
Cevaplar
0
Görüntüleme
163
mehmet aslan gozlerinde esir kaldım şarkısı, mehmet aslan gozlerinde esir kaldım şarkı sozu, Son gunlerde dillere dolaşan bir şarkı Mehmet Aslan Gozlerinde Esir kaldım şarkısı, işte gozlerinde esir kaldım şarkısının sozleri mehmet aslan gozlerinde esir kaldım Gozlerinde esir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
99
Cemil Demirbakan Aşk Diye Buna Derler şarkı sozleri Cemil Demirbakan Aşk Diye Buna Derler şarkısı sozu Kendimi yeniden kimseye veremem ben sana değil bana muhtacım, Bu gece bizi arama, bu bana yeter, İkimizi boşuna yorma daha beter, Sevginin arsızı olmaz ama kalp dayanamaz, insan bunu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
66
858,478Konular
981,307Mesajlar
29,567Kullanıcılar
Üst Alt