Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Dini Aşk Hikayeleri

Dini Aşk Hikayeleri
0
126

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
90
Dini Aşk Hikayeleri
Güzel Dini Aşk Hikayeleri

İki genç birbirlerini çok seviyorlardı lakin bu bildiğimiz sevgiler gibi değildi, onların sevgisi Rıza eksenli bir sevgiydi, bir araya gelseler birbirlerine Adalet' kı anlatır ve öğüt ederlerdi

Birbirlerine hoca oldular 3 yıl değin vakit dahilinde Bir defa bile arasında öf deha denecek bir olay geçmedi

giderken bir araya gelmeleri de yalnızca ve yalnızca 3 veya 4 kezdi, çünkü biliyorlardı ki kadınla erkek bire bir yanlız kaldıkları zaman yanlarında 3 birey şeytandı arkadaşları ile dışarı çıktıklarında tek tek yüzlerine deha bakamazlardı, onlar konuşmazdı çoğu süre ama kalpleri her nedense birbirini anlardı

Sonunda karar verdiler, Allah' ın inayeti ailelerinin de izni olursa bu duyguyu izaç ile birleştireceklerdi O akşam erkek ailesine açacaktı konuyu ve açtıda kız merak etmiş ve mesaj çekmişti, erkek yarın konuşuruz demişti

Ve yarın oldu, bir araya geldiler, erkeğin yüzünden düşen bin parçaydı ve dokunsan ağlayacak gibiydi, kızda ise herzaman ki o hoş tebessümü vardı erkek bir türlü söyleyemiyordu, bir süre sustular sadece kız anlamıştı aslında ve konuyu o açtı;

Ne olursa olsun ben seni Allah rızası için çok seviyorum ve ben seni bu dünya için istemedim oysa sadece, biz dünyaya talip millet değiliz değil mi?

Erkek ne diyeceğini bilemedi, yutkundu önce sonradan gözlerinden yaşlar düşmeye başladıfazla uğraştım fakat annem istemiyor dedikız o gülüş çehresi ile baktı bir vakit erkeğe ve sonradan;

Eğer annen bu şekilde düşünüyorsa ben zaten seni istemem o vakit, yok mi oysa Rabbin rızası anababa rızasından geçer, biz bu yola rıza için çıktık, şimdi nasıl çiğneyip büyükleri vazgeçebiliriz ukbadan sakın üzülme bak ben üzülmüyorum ve seni çok seviyorum, annenede kızmıyorum asla, çünkü herşeyde bir hayır vardır, biz bilemeyiz! İman etmek güzelliklere iman edip musibet anında başkaldırmak değildir ama Seni karşıma çıkarana ve bu duyguları yaşatana hamdolsunSen bana hoca oldun, Rahman' a dışarı giden yolda bir basamaktın hep banadedi ve gözlerine dolan yaşlar yanağını ıslatmaya başladı ortak bilemedikleri anlamadıkları bir duyguyla birbirlerine baktılar ve ağladılar öylece bir vakit suskunluğu yine kızın o tebessüm çehresiyle bakan buharlı gözleri bozdu

Seni sevdiğimi biliyorsun, sende beni seviyorsun bende bunu biliyorum, bunu kavramak bile bana yeter ayrıca sevgi sadece kavuşmak yok kiyada sevda yalnızca yanında olunca yaşanmaz fakato vakit o sevda olmaz çıkar ilişkisi olur, ben seni yanımda olmadığında da seviyorum ve seveceğim inşa Defalarca yalvardım Yaradan' a ' Rabbim dünya için istemiyorum onu rızan ne ise bize onu göster, ben ahirete sevdalıyım ve belli başlı kavuşmalar ordadır, onuda bana orda ver' dedim her zaman galiba dualarım kabul oldu ne dersin?dünyada yaşasak yaşasak seninle 50 yıl yaşarız, ya sonrasıfani ye yok Sonsuz ye bizim sevdamızdedi ve sustu gözyaşları almış gidiyordu, erkeğin gözleri kıpkırmızı oldu ve yalnızca;

seni çok seviyorum ve seveceğimoldu

Kalktılar masadan gözlerinde ki yaşlarını sildiler ve hoşcakal demeden yollarına gittiler, hala kalpleri ne hisseder bilinmezama böyle bir sevda bitmez

Eğer kalpte Hak rızası var ise netice hiç bir vakit hayal kırıklığı olmaz

Bir Sahabenin Aşk Hikayesi

İsmi Mersed ibnu ebi Mersed Kayda Değer bir sahabe İslamdan önce bir kızı seviyordu Aşık İslam değil Din yok ve O bir kıza tutkun O İslama girdi ama kız Müslüman olmadı O hicret etti Kız ne Müslüman oldu ne de hicret etti
Mersed bir kahraman Ne yapıyordu? Medineden Mekkeye ye gidip esirleri kaçırıyordubKahraman Gece Mekkeye gidiyor bir esiri alıyor Her seferde bir esir
Rasulullah(sav) ta bu sahabeden memnun
O bir kahraman Günlerden birgün Mersed geceyarısı Mekke de Gizleniyor Bu sırada onu eski aşığı görüyor Müşrik bir kadın İsmi Anak Mersedi uzakta fark etti: Bağırdı: Mersed!!!Mersed!!
Mersed: Evet Sen kimsin?
Ben Anak!!!SevgilinAşığınMersed dar bir yaşama ve bir yatağa ne dersin?Eski günlerimiz gibi!!!
Ya Anak!Allah bizlere zinayı haram kıldı!!!
Sadece bir gece!
Haram!!
Ya Mersed!!!Hatırlasana!!!
Maazallah!!!Ben Allahtan korkuyorum
(Şeyh Nebil elAvadi: Ne kadar kız dine bağlandı fakat erkek arkadaşını bırakmadıne değin genç dine bağlandı fakat kız arkadaşını bırakmadı Sabırlılar nerede?)
Biliyormusunuz Anak ne yaptı? Bağırdı
Ey Mekke EhliEyMekke Ehli!!!!!!Bu kişi Mersed esirlerinizi kaçırıyor
Onu açığa çıkardı!
Yani ya haram işlersin yada ölürsün!!!!
Irk kılıçların ıhançerlerini kuşandılar ve Mersedi aramaya başladılar
Mersed kaçtı yanına bir tutsak vardı onu sırtında taşıyordu bir çukur buldu ve içine girdiMersedin başının yanında durdularda onu bulamadılarAllah göstertmediKurtuldu
Medineye gittiRasulullah(SAV) e ulaştı
Biliyor musunuz Mersed ne dedi?
Ya Rasulallah Anak müşrik bir bayan Onunla evlenmem helal midir?
(O bayan onun yerini açığa çıkardı!!!Ama gerçi helal yoluyla evlenmek istiyorAşık! Fakat haramı katiyen düşünmeyen bir adam)
Rasulullah(sav) yanıt vermedihenüz vahiy inmedihüküm yokAllahtan gelecek vahiy bekleniyor
daha sonra Allah azze ve celle şu ayeti indirdi:
Zina eden erkek zina eden ya da müşrik olan bir kadından başkası ile evlenmez; zina eden kadınla da ancak zina eden ya da müşrik olan erkek evlenir Bu müminlere haram kılınmıştır Nur S3
(Harammmm! Zinaya alışılmış bir kadınla evlenmen haram! Vallahi onu seviyorsan bile Vallahi kalbin ona bağlanmış olsa bileGece onun hatıralarıyla uyuyorsan bileHaram!!!)
Rasulullah(sav):
Ya Mersed Allah sana bunu haram kıldı dedi
Mersed bu kadını bir daha asla düşünmedi
Şeyh Nebil ElAvadi: Geceleri uyuyamıyorlar!!!!Niçin!!!!!Kilosu 60 kiloydu düştü 30 a30 kilo nereye gitti!!!sevgi!!!aşk!!!
Kimya kitabını açıyor dengelere değil kızın resmine bakıyor!!!!
Kanunlar değil onun resimlerişekli var kitaptaAnne zannediyor ama ders çalışıyorHayır!!Ders çalışmıyor!!!
Gece uyumuyor balık gibi ters düz oluyoryatağın üstünde pişiriliyor sankionun düşünerek yatıyoronu düşünerek uyuyor!!! Defalarca korkuhep gözyaşıhep kaygıhep gam
Çünkü o Allah için olan bir sevgi yok

özel baskı *

858,496Konular
981,666Mesajlar
29,736Kullanıcılar
caglayanidrsSon üye
Üst Alt