Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Dini Güzel Aşk Sözleri

Dini Güzel Aşk Sözleri
0
90

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Dini Hoş Aşk Sözleri Dini Aşk Sözleri Mesajları Dini Hoş Aşk Sözleri Merhaba Sevgili Melek'ler Bu sayfamızda siz üyelerimiz için ve bizi ziyaret eden sevgili misafirlerimiz için, dini aşk sözlerini paylaşıma açıyoruz 1549104611 1549104611 diniguzelasksozleri5c5575e726467pngdiniguzelasksozleri5c5575e726467png diniguzelasksozleri5c5575e726467png Sanat için soyunana alkış tutan eller, Neden ALLAH için giyinene zulmeder ? Bildiğin 3 şeyden 2sini kendin yap, 3yü ben senin için Allahtan isterim (SAV) Nefsimi Yendiğim Tek Yerdir BeLkide SECDEMYA RABBİ O KADAR Bır İman Bahşet Ki; Göz YaşLarımLa IsLansın SECCADEM! Ya İslamda yükselirsin, Ya inkarda çürürsün, Yol mezarda bitmiyor, Gittiğinde görürsün Söylenen laf kalmaz muallakta, ya sağa yazılır ya sola İki şeyi unut; yaptığın iyiliği ve sana yapılan kötülüğü iki şeyi unutma; ALLAH’ı ve ölümü Müslüman selamlaşırken en azindan esselamu aleykum demelidir, Selamlama degil Cunki, Selam Allahin isimlerinden biri Birisine Allah diyemedigimiz gibi Selam da diyemeyiz Kula bela gelmez hak yazmayınca hak bela yazmaz kul azmayınca Dehşet bir kurban bayramı olan kıyamet günü öküzlere ölüm günü inanlara ise bayram günüdür Birey sevdiğini Allah’a itimat ederse onu bir daha görmeden ölmezmiş Öyleyse Allah’a itimat ol sevdiğim Ve bir ayetin sıcaklığı sarıyor yüreğimi – Allah, sabredenle beraberdir Ya İslam’da yükselirsin, Ya inkarda çürürsün, Yol mezarda bitmiyor, Gittiğinde görürsün Kimseden Sevap Beklemiyorum, Günaha Sokmasınlar Yeter Bir kimseye zulmetmeye gücün yettiğinde, Allâh’ın gücünün de sana yeteceğini düşün Baki olan cennet dünyadaki bir kaç günlük amelin deyil halis niyetlerin karşılığıdır Alın Yazısı ne ise olur etme merak, uygunluk kendi nefsin hakkın emrine, bak altından ağacın olsa zumrutten yaprak, akıbet gozunu doyurur bır avuc toprak Süre akıp giden nehirdir Sonu uçsuz bucaksız denizdir Eğer bu nehre kapılırsan gideceğin yer Cehennemdir Acaba sırf dünya için mi yaratılmışsın ama tüm vaktini ona sarfediyorsun? Fakire Allah versin diyen zengin peki sana kim veriyor ? UNUTMA! Açtığın her YARADAN teker teker hesap soracak YARADAN Aslında Millet, sadece dua ederken dürüsttür Suskunum Sustum Bitkinim Bittim Kerbela Kadar Hazin, Taif Değin Mahcup, Medine Değin Hasret Batmış, Mekke Kadar Üzgünüm Acilen Ey Gönül! Söyle bakalım: Damla düşmeden su bulanır mı? Rüzgar esmeden dal sallanır mı? ALLAH demeden kalp uyanır mı? Dört şeyi dört yere bırakın; *Uyumayı kabre Rahatı sırat köprüsüne Övünmeyi mizana *Arzu ve istekleri CENNETE Şeytanın vesvesesi varsa Müslümanın Besmelesi var Yüzünde sivilcesiyle sevgilisinin karşısına çıkmaya utanan insan; ölünce günahlarınla ALLAH’ın karşısına çıkmaya yüzün var mı? İyiyim desem yalan olur; kötüyüm desem inancıma dokunur En güzeli, şükre vurayım dilimi; olur ya o zaman kalbim kurtulur Ne kadar acıdır insanın teselliyi içkide sigarada araması Fazla mu şiddet elini semaya kaldırıp Rabbine yalvarması Bir Günah İşleyeceğin Zaman DUR Önce Kendini Dene Yak Bakalım Kibriti Dayanabiliyor musun Ateşe? Güvenme süre ahir zamandır Amel, ihlas yoksa halin yamandır Aldatır dünyanın yalan ziyneti, seni kurtaracak tek gerçek, İMANDIR İstediğin kadar namaz kıl, sadaka ver Güven aşılayıpta güya yolda bıraktığın insanın gönül sadakasını iki dünyada veremezsin Felek olsam yazılsam alnına Yar olsam kazınsam aklına Ve “Dua olsam, dökülsem dilinden Sen “Amin desen, o lahza kabul olsam Her kahkahanda Allah’a teşekkür etmiyorsan, neden her ağladığında O’na kızıyorsun Çok şey istemiyorum ancak senden ALLAH’tan kork Kuldan utan Ben’i sev Acılar Karşısında Metin ol, Belaya Düşersen Cesur oL, Hakkın Yeniliyorsa Asi ol, Tümü Başına Ansızın gelirse ALLAH’a Itimat ol Dilini Kalem et, Gözyaşını Mürekkep; Bir duyan ve görebilen var elbet; Yeter ki istemesini bil, Dua et Ayağın taşa takıldığında “Allah kahretsin bile dememelisin, Dua etmelisin ancak taşa takılan bi ayağın var Mutlu bir çift gördüğünüzde Allah bozmasın demeyin! Çünkü Rabbim bozmaz, insanlar bozmasın yeter Bize cadde köşelerinde tespih sallayan yok, Cami köşelerinde tespih çeken gençler gerek Ben Bir Ilginç İnsanım Ne Tahtım Var Ne Tacım Tut Elimden ALLAH’ım Yalnız Sana Muhtacım Yüreğimle yüreğinin kapısındayım; bilirsin fakat Sevgili, Allah’ın misafiri geri çevrilmez Buyur et beni Aşkına, Allah Aşkına İyiyim desem yalan olur; kötüyüm desem inancıma dokunur En güzeli, şükre vurayım dilimi; olur ya o vakit kalbim kurtulur Her şeyin ilacı ‘SÜRE’ derler üstelik bu kelimeyi tersten okumayı deneseler ALLAH’ım ; Ruhumu Daraltma, Kalbimi Karartma, Darda koyup Aratma, Adalet yolundan saptırma, Beni SENDEN Başkasına YALVARTMA Üç Kuruşluk Dünya İçin Çaba Üstüne Çaba, Baki Hayat İçin Hiç Gayret Yok Hayret Bir lokma ekmek uğruna, dünyada bir fazla çocuk ağlarken Ne olur nimeti çöpe atma Allah düşürmesin Düz yolda bile kayar insan Yüzüme gülüp arkamdan vuranı, arkamdan kirli işler çevireni, Görmediğim ama Gördüğünü bildiğim RABBİME havale ediyorum Yüzümüzden NUR, aklımızdan İLİM, kalbimizden ALLAH, dilimizden LAiLAHEiLLALLAH, gönlümüzden RESULULLAH eksik olmasın İNŞAALLAH Sor Hangi Sureyi Biliyorsun ? – Cevap gelmez Sor Hangi Şarkıyı Biliyorsun ? – Sonu Gelmez Sende duana ekle beni Yaradan dan isteyelim birbirimizi İlle de olsun demiyorum be sevgili Olursa da helalinden olsun hani Rabbim sizi bu kutsal gün hürmetine, Cennet bahçelerinde sürüm sürüm süründürsün inşallah Dilini Kalem et, gözyaşını Mürekkep; Bir duyan ve görebilen var elbet; Yeter ki istemesini bil, Dua et Küfür şeytana mahsustur, tövbe insana Aşk kadına uygu, hoşlanmak adama