Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Dinle Sevgili aynalar

Dinle Sevgili aynalar
0
172

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Dinle Sevgili aynalar sozleri
Dinle Sevgili aynalar şarkı sozu
Bora duran aynalar şarkısı sozleri

Haberin olsun her yerde senin
Adını andım dinle duyarsın
Gozlerimi kapattım kalbimle
Arıyorum belki sorarsın
Bu dunyada gitmiyor işler
İstesek de bazen yolunda
Gel seninle olelim desen
Razıyım yeniden olacaksak yan yana
Gezdim, tozdum senin yuzunden
Adresin yok izini sursem
Kayıp şehirler, yollar cıkmaz
Bana sensizlik hic acımaz
Seyretmenin zamanında değerini bilemedim
Şimdi baksam yuzune gozlerin bana kusmuş
Gezdim, tozdum senin yuzunden
Adresin yok izini sursem
Kayıp şehirler, yollar cıkmaz
Bana sensizlik hic acımaz
Gozlerin bana kusmuş

Similar threads

Bora duran aynalar şarkısı Aynalar Bora duran sozleri Bora duran aynalar şarkı sozu Haberin olsun her yerde senin Adını andım dinle duyarsın Gozlerimi kapattım kalbimle Arıyorum belki sorarsın Bu dunyada gitmiyor işler İstesek de bazen yolunda Gel seninle olelim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
89
Dinle Sevgili aynalar sözleri Dinle Sevgili aynalar şarkı sözü Bora duran aynalar şarkısı sözleri Haberin olsun yeniden senin Adını andım dinle duyarsın Gözlerimi kapattım kalbimle Arıyorum şayet sorarsın Bu dünyada gitmiyor işler İstesek de ara sıra yolunda Gel seninle ölelim desen...
Cevaplar
0
Görüntüleme
52
Bora Duran şarkı sözleri bora duman gül senin tenin şarkı sözü bora duran şarkıları duran aynalar şarkı sözü ın şarkıları bora duran, ayna, beni öldürdün, dalgın, duman duman, gül senin tenin, şarkı, sözleri, sözü ve diğer taraftan burada arkadaşlar Şarkıları dillere epope olan, başarılı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
98
iyi dinle sevgili 1549084951 1549084951 iyidinlesevgili5c55291bb7db9iyidinlesevgili5c55291bb7db9 http:imgblogcucomuploadsozgevedilek0026 “ Varlığın acı veriyor olsaydı bana; Seni ölüme sevmez, Gelmeyeceğini bile seni beklemezdim hala Ben sensizlikte bile seni yaşıyorumsevgili...
Cevaplar
0
Görüntüleme
47
Yeni Af Dileme Sozleri Af Dileme İle İlgili Sozler Yaptıklarım icin Af Diliyorum Senden Birtanem Seviyorum Seni ne olur Affet Beni Hayalleri Yıkılmış Bir insanım Bu Hayatta Seni Sevmekle Buldum kendimi Hayatta Şimdi Beni Bırakıp Gitme! Ne Olur Affet Bu Sana Aşık Olan garibanı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
97
858,497Konular
982,558Mesajlar
30,300Kullanıcılar
SknsjsSon üye
Üst Alt