Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Dinle Sevgili Cihan Güçlü Ama Şarkısının Sözleri

Dinle Sevgili Cihan Güçlü Ama Şarkısının Sözleri
0
71

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Dinle Sevgili Evren Güçlü Ama Şarkısının Sözleri dinle sevgilide çalan Fakat şarkısı sözü Dinle Sevgili Cihan Dinç Ama Şarkısının sözleri Sevilerek takip edilen Dinle Sevgili dizisinin fon müziklerinden Kâinat Dinç'nün seslendirdiği Fakat şarkısının sözlerini sizlerle paylaşıyoruz meleklerdinlesevgilicihangucluamasarkisininsozleri5c57ac48cb52calt 1549249604 1549249604 dinlesevgilicihangucluamasarkisininsozleri5c57ac490d195dinlesevgilicihangucluamasarkisininsozleri5c57ac490d195dinlesevgilicihangucluamasarkisininsozleri5c57ac490d195 Çek desen elimi çekemem Daha desen kolumu veremem Zaman desen önümü göremem… Fakat Geçmişin desen çıkamam içinden Sana hesap soramam bu yüzden Bir inansan severim istesen Ama… Amalar var ya beynimi kavuran Fakat… Amalar lüzumlu sevmişiz bir vakit Tamam, geçmişi boşver yazarız sil bitmiş Bana bir dön bak yeter mahvolmuş oldum aşktan Çek desen elimi çekemem Daha desen kolumu veremem Zaman desen önümü göremem… Fakat Geçmişin desen çıkamam içinden Sana hesap soramam bu yüzden Bir inansan severim istesen Lakin… Amalar var ya beynimi kavuran Ama… Amalar lüzumlu sevmişiz bir zaman Hazır, geçmişi boşver yazarız sil yeniden Bana bir dön bak yeter mahvolmuş oldum aşktan Lakin… Amalar var ya beynimi kavuran Ama… Amalar lazım sevmişiz bir süre Hazır, geçmişi boşver yazarız sil bitmiş Bana bir dön bak yeter yıkılmış oldum aşktan Canım her şeyden kaçıp kurtulmak istiyor Aklım şimdiden bırakmış bundan böyle ses vermiyor Aşkın hatıra kalan geçmiş bir zamandan Sen defalarca yanımda olsan korkmazdım yarından Lakin… Amalar var ya beynimi kavuran Fakat… Amalar lüzumlu sevmişiz bir süre Bitmiş, geçmişi boşver yazarız sil tekrar Bana bir dön bak yeter mahvolmuş oldum aşktan Fakat… Lakin…  

858,498Konular
982,055Mesajlar
30,042Kullanıcılar
SarrafffSon üye
Üst Alt