Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Dinle Sevgili Dalgın şarkı sözü

Hoş geldin! rapgo tarafından topluluğumuza katılmaya davet edildiniz. Kaydolmak için lütfen burayı tıklayın.
Dinle Sevgili Dalgın şarkı sözü
0
124

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
19
Dinle Sevgili Düşünceli şarkı sözleri

Dalgın düşünceli aşk yaşanmaz
Kalbim kırık kim onaracak
Farkındaysan uzun zamandır
Ellerin benden uzak
Bitap argın ah be olmaz
Kim kaybetmiş beni bulmaz
Sarıp sarıp geçmişin üzerine
Aşk bulup da yaşanılmaz
Olmaz aşkın değil bedeli
Olmaz kimsenin kulu kölesi
Olmaz gözden uzak gönülden uzaktan
Aşkın adı olmaz *

Similar threads

Dinle Sevgili Dalgın şarkı sozleri Dalgın dalgın aşk yaşanmaz Kalbim kırık kim onaracak Farkındaysan uzun zamandır Ellerin benden uzak Yorgun argın ah be olmaz Kim kaybetmiş beni bulmaz Sarıp sarıp gecmişin ustune Aşk bulup da yaşanılmaz Olmaz aşkın yok bedeli Olmaz kimsenin kulu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
142
Bora duran dalgın şarkısının sozleri Dalgın dalgın aşk yaşanmaz Kalbim kırık kim onaracak Farkındaysan uzun zamandır Ellerin benden uzak Yorgun argın ah be olmaz Kim kaybetmiş beni bulmaz Sarıp sarıp gecmişin ustune Aşk bulup da yaşanılmaz Olmaz aşkın yok bedeli Olmaz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
87
dinle sevgili hüseyin cebişçi aşk tenindir şarkı sözü dinle sevgili aşk tenindir şarkısı sözleri Aşk tenindir şarkı sözleri dinle sevgili hüseyin cebişçi aşk tenindir şarkısı sözü Içeriye Doğru uzayıp dışarı giden Boğulurcasına nefes isteyen Aslına veda ettiren bir seyahat seyahat...
Cevaplar
0
Görüntüleme
94
Dinle Sevgili Lay Lay Dinle Sevgili Lay Lay şarkısı sözleri Nereden Çıktın Karşıma Dünya Durdu Döndüm Şaşkına Buradan Çıkış Değil Derken Tuttun Çektin Düştüğüm Yerden Hayat Yalnış Bir Hamleyle Bitiyor Elde Ne Varsa Alıyor Hiç Acımıyor Bütün Bitmiş Olmaz Derken Hiç Ummadığım Bir Yerden...
Cevaplar
0
Görüntüleme
76
dinle sevgili aşk tendir şarkısının sözleri lazım Hüseyin Cebişçi Aşk Tenindir şarkı sözleri Derinlemesine uzayıp dışarı giden Boğulurcasına nefes isteyen Aslına veda ettiren bir gezi yolculuk aşkımm Aşk serindir Aşk derindir Aşk tenindir sevgilim Sonu varsayım edilemeyen Başına...
Cevaplar
0
Görüntüleme
135
858,506Konular
982,999Mesajlar
33,104Kullanıcılar
droleSon üye
Üst Alt