Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Dinlediğim masallar gibi olmadığını hatırlayacağım hayatın

Dinlediğim masallar gibi olmadığını hatırlayacağım hayatın
0
42

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Dinlediğim masallar gibi olmadığını hatırlayacağım hayatın Yenik başlangıçların kıyısındayım, Umudumu demin fırlattım uçurum kıyısından, Gözyaşlarımı çağıracağım birazdan, Aşka kanat çırpan düşüncelerimi boğacağım İçine daldığım düşlerden sıyrılıp kurtulacağım, Üzüntü doymuş satırlarıma sarılacağım tekrar, Sessizliğin içinde sağır olacağım, Ve astarlı bir mendille avutacağım kendimi Ufku soyut bir denize bakacağım, Denizin içinde ancak özgürlüğe dalacağım, Rengarenk balıklarla göz göze olacağım, Ve bir el bile uzanmayacak bana geri dön diyen Dinlediğim masallar gibi olmadığını hatırlayacağım hayatın, Uykuya daldığımda unuttuğum masallar gibi Rüyamda aya el uzatırken uyandıracak annem beni, Ve bir hışımla devam edeceğim yaşam denen yerde rolümü oynamaya Oynarken topum kaçacak aleyhinde kaldırıma, Kefiyle gideceğim onu almaya ve bir hüzünle döneceğim geriye En sevdiğim şarkıyı mırıldanırken, Bu şarkı da anlatmaya başlayacak hayatı bana Fiilen hiç bir şeyin göründüğü gibi olmadığını anlayacağım, Aklımda ancak kör başlangıçların sebebini bulamayacağım, Küçük sitemlerimi ve af dileyişini hatırlayacağım, Tıpkı gözlerini görüpte ağladığım zamanlar gibi Gökyüzündeki yıldızlardan yardım dileyeceğim, Bu hayata daha ivedi alışabilmek adına alinti  

858,497Konular
981,993Mesajlar
29,980Kullanıcılar
ms3Son üye
Üst Alt