Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Diplomamı kaybettim nasıl çıkartabilirim

Diplomamı kaybettim nasıl çıkartabilirim
0
121

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
1978 yılında mezun oldum,fakat diplomamı kaybettim,nasıl her yerde çıkara bilirim

Cevap: Diplomamı kaybettim nasıl çıkartabilirim

Bu konuda Milli eğitim bakanlığına başvurabilirsiniz size neler yapmanız gerektiğini asöyleyeceklerdir

Kayıp diplomayı her tarafta çıkartmanın bir yolu mutlaka vardır *

Similar threads

1978 yılında mezun oldum,fakat diplomamı kaybettim,nasıl tekrar cıkara bilirim Cevap: Diplomamı kaybettim nasıl cıkartabilirim Bu konuda Milli eğitim bakanlığına başvurabilirsiniz size neler yapmanız gerektiğini asoyleyeceklerdir Kayıp diplomayı tekrar cıkartmanın bir yolu mutlaka vardır
Cevaplar
0
Görüntüleme
67
Yeşim Salkım ve Hakan Eratik yeşim salkım hakan eratik yaş farkı yeşim salkım, eşi, kocası, hakan eratik, haberleri burada arkadaşlar 1548664289 1548664289 yesimsalkimvehakaneratik5c4ebde5c6a9byesimsalkimvehakaneratik5c4ebde5c6a9b yesimsalkimvehakaneratik5c4ebde5c6a9b Çiçeği...
Cevaplar
0
Görüntüleme
125
Eğitim hayatının devam edilmesi için PCR testi zorunlu tutulmuştu. Ancak küçük yaş gruplarının bu devamlılık için uygun olmaması konusunda Sağlık Bakanlığı tarafından yeni bir yol arandı. Tükürme ile elde edilecek sonuçların haberini Emine Erdoğan verdi. Ayrıca Erdoğan, yeni yıl müfredatta...
Cevaplar
0
Görüntüleme
58
NORFOLK ALAYI 10 Ağustos 1915 Çanakkale Güneşin göz kamaştıran parlaklığı,topların tükenmek bilmeyen gürlemelerine karışıyor Gelibolu savaşının son dönemi, cehennemi Çanakkale'ye taşımız Siperler fırın gibi Savaş kokusu ile doymuş sıcak bir rüzgarovada eserken ,ince bir toz tabakasını da...
Cevaplar
0
Görüntüleme
48
Bilgisayarda Rahat dosyaları göster seçeneği nasıl etkin edilir Cevap: Bilgisayarda Bakımlı dosyaları göster seçeneği nasıl faal edilir Dar Klasörleri Göstertemeyen Arkadaşlar Dipteki Linkten Dosyayı İndirip hepsini cilalı (ok) dedikten daha sonra dar klasörleriniz açılır Eğer kullandığınız...
Cevaplar
0
Görüntüleme
136
858,497Konular
982,015Mesajlar
29,998Kullanıcılar
OhSoYouParisSon üye
Üst Alt