Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

DİRT 2 Hiç tepki vermiyor.

DİRT 2 Hiç tepki vermiyor.
0
185

Similar threads

Arkadaşlar Dirt 3 orj w8 sistem oyun tıklıyorum açılır gibi oluyo açılmıyor hiç bir tepki vermiyor imleç doluyor sonra bi şey yok netten baya araştırdım wfl felan yaptım ama bi türlü açılmıyor anti virs kapatıyorm tık yok lütfen bi el atın
Cevaplar
0
Görüntüleme
63
Dirt 2 yükleme ekranında takılı kalıyor BU KISIMDA TAKILI KALIYOR NE yapmalıyım ??
Cevaplar
0
Görüntüleme
188
Selamun Aleyküm arkadaşlar FIFA 17 satın aldım origin üzerinden %25 inince offline olan modlarını oynayabiliyoruz biliyorsunuz %25 i indir Playeble yeşil renkte yazdı masaüstünede Fifa 17 geldi açtım oyna dedim ama tepki vermiyor nedense origin yeniden açılıyor Daha önce ByPass yöntemiyle 2 3...
Cevaplar
0
Görüntüleme
193
Selamun aleyküm cümleden Assassin's Creed 2'yi satın aldım, yanıt vermiyor diyor Oyun açıldığında 2 resimdeki gibi açılıyor 56 sn sonra Yanıt Vermiyordiyor Assassin's Creed ile Assassin's Creed 3'ü çalıştırıyor Yani bilgisayarımdan kaynaklı olmadığını düşünüyorum Bilgisayarımın özellikleri...
Cevaplar
0
Görüntüleme
69
Selamun aleyküm cümleden Assassin's Creed 2'yi satın aldım, yanıt vermiyor diyor Oyun açıldığında 2 resimdeki gibi açılıyor 56 sn sonra Yanıt Vermiyordiyor Assassin's Creed ile Assassin's Creed 3'ü çalıştırıyor Yani bilgisayarımdan kaynaklı olmadığını düşünüyorum Bilgisayarımın özellikleri...
Cevaplar
0
Görüntüleme
48
858,497Konular
981,948Mesajlar
29,947Kullanıcılar
Pelin06432Son üye
Üst Alt