Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Dirt 2 yükleme ekranı hatası

Dirt 2 yükleme ekranı hatası
0
187

Similar threads

Dirt 2 indirdim fakat oyun hiç tepki vermiyor ne yapmalıyım? İşletim Sistemim Windows 81 64 Bit
Cevaplar
0
Görüntüleme
185
Selamun aleyküm arkadaşlar3 gün önce planetside 2 online oyununu indirdim 3 gündür rahatça oynuyordum serverlara girebiliyordum dün gecede can sıkıntısından gireyim dedim oyun açılıyor yükleme ekranında %94 de geliyor takılıyor sonra oyundan atıp kendi ana sitesine yönlendiriyor ve G99 hatası...
Cevaplar
0
Görüntüleme
64
Slm arkadaşlar ben dün gece gta kv modu 2 yi indirdim kurdum ancak tam oyuna girecekken yükleme ekranında sona yaklaşınca takılıp kalıyor nedeni nedir acaba hiç bir yerde çözüm bulamadım yardımcı olursanız çok sevinirm rep esirgemem
Cevaplar
0
Görüntüleme
75
Arkadaşlar Bu Bölümde Takılıyorum Fear 2 Bölüm 7 (Top) Yükleme Ekranı %50 De Kalıyor Lütfen Yardım Edin
Cevaplar
0
Görüntüleme
62
arkadaşlar nfs underground 2 sdatviv yükleme hatası veriyo elinizde sdatviv dosyası olanvarsa upload edebilirmi aradım ama hiç bir yerde bulamadım upload edene bnden repp bu sözde kalmayacak terazinize dokanacam gerçekten tşk ederim
Cevaplar
0
Görüntüleme
127
858,497Konular
981,928Mesajlar
29,942Kullanıcılar
el akrammSon üye
Üst Alt