Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Diş Beyazlatma Yorumları

Diş Beyazlatma Yorumları
0
117

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Diş Beyazlatma İle İlgili Yorumlar

Diş beyazlatma ile ilgili yapılan yorumlardan bazılarını sizlerle aylaşmak istedikSizlerde dişlerinizi beyazlatmayı duşunuyorsanız aşağıdaki diş beyazlatma ile ilgili yapılan yorumları mutlaka okumalısınız

Diş beyazlatanlar genelde sigara icen kişilerBu kişiler tiryaki olduğu icin genelde beyazlatma yapildiktan sonra da sigara icerlerBeyazlatma da geri donuş olunca yani tekrar sararınca kendilerini suclarlar
Oysa ben sigara icmeyen bir kişi olmama rağmen diş tonum tekrar sarardı

Bu konuda fikrim benim şudur ki ilk etapta dişlerde sızlama olabiliyorBen zoom kullandım ilk iki gun sızladıHatta pişman bile oldumAncak daha sonra geciyorKalici bir şey değilBirde bu hekime bağlıBenim gittiğim hekim iyi bir hekimdi

Evde diş beyazlatma diğerlerine gore daha uzun suruyor ben ev yerine diş hekimi tercih ettimAncak ilk etapta memnun kalsamda bir kac hafta sonra tonlar tekrar sararmaya başladı

Benim Cok hassas diş yada dişlerlerim var, diş yada dişler hassasiyetine sebep olur mu ve olursa nasıl tedavi edyadabilir?Diş yada dişlerleriniz beyazlatıcı jel kullanmaktan dolayı mı hassas? Yoksa normalde de aşırı hassasiyet mevcut mu? Eğer diş yada dişler beyazlatma işlemi oncesi de diş yada dişler hassasiyeti mevcutsa bu durumda diş yada dişler hekiminiz hassasiyet giderici tedavi uygulamalı sonuc alındıktan sonra diş yada dişler beyazlatmasına gecilmelidir

858,497Konular
982,003Mesajlar
29,986Kullanıcılar
Üst Alt