Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Diş ojesi uygulamasının işlevi!

Diş ojesi uygulamasının işlevi!
0
177

Similar threads

Sıhhat Bakanlığınca başlatılan egzersiz çerçevesinde Antalya İl Sağlık Durumu*Müdürlüğü ’ne bağlı Ağız ve Diş Sağlığı Şube Müdürlüğü kadar Kepez ve*Döşemealtı ilçelerindeki 16 ilköğretim okulunda eğitim gören birinci derslik*öğrencilerine diş fırçası ile üstünkörü flor uygulaması yapıldı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
112
Erken düşen süt dişleri, arkadan gelen dişlerin geç gelmesine hatta hiç gelmemesine bile sebep olabilir… İstanbul Ortodonti Merkezinden Dişçi Ceylan Alioğlu Uludağ çocukların, tıpatıp yetişkinler gibi 6 ayda bir pediyodik kontrollerinin yapılması gerektiğini söyledi Çocuklarda ağız ve diş...
Cevaplar
0
Görüntüleme
74
Ağız ve diş sağlığının ilk adımı bebeklik döneminde başlıyor Çocukların süt dişleri, şekerli gıdaları daha pozitif tüketmeleri, diş bakımından yetişkinler değin özenli olmamaları sebebiyle daha ivedi çürüyor Süt dişlerinin kalıcı dişler kadar değerli olduğunu vurgulayan Diş Doktoru ve Değiştirme...
Cevaplar
0
Görüntüleme
136
Çocukluk cağında (0-13 yaş)süt ve kalıcı dişlerde oluşabilecek çürük, travma ya da kalıtımsal deformasyonların tedavisinin ve yine çocuklar da koruyucu diş hekimliği tedavilerinin yapıldığı, diş hekimliği dalıdır. Pedodontist Kimdir? Pedodontist ise çocuk dişleri ile ilgili tedavileri ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
110
Yaz tatilinin son günleri ülkemizde mektep hazırlıkları telaşıyla geçiyor Yeni eğitimöğretim dönemi için yepyeni okul gereçleri, üniformalar, ayakkabılar hazırlanmış Peki ya dişler *Dondurmalarla geçen bir yaz tatili sonunda okula hazırlanmış mı? Pedodonti Uzmanı Dr İdil Gülten okullar açılmadan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
112
858,477Konular
981,280Mesajlar
29,557Kullanıcılar
efwistonSon üye
Üst Alt