Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Dış Ticaret Bölümü Hakkında Bilgiler

Dış Ticaret Bölümü Hakkında Bilgiler

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Dış Ticaret bölümü giriş şartları
Dış ticaret bölümünün amacı

Programın Amacı: Dış ticaret programının amacı, ihracat ve ithalat işlemleri konusunda çalışacak iş elemanlarını yetiştirmektir

Programda Okutulan Başlıca Dersler: Dış ticaret programında sosyoloji, ekonomi, muhasebe, hukuk, ticaret hukuku, dış ticaret mevzuatı ile ilgili (uluslararası pazarlama, depoculuk, nakliyecilik gibi) dersler okutulur

Gereken Nitelikler: Dış ticaret programına girmek isteyenlerin sosyal bilimlere ilgili, teferruat ile uğraşmaktan hoşlanan, özenli ve mesuliyet duyguları kuvvetli kimseler olmaları beklenir

Mezunların Kazandıkları Ünvan ve Yaptıkları İşler: Dış ticaret programını bitirenlere Dış Ticaret Meslek Elemanıünvanı verilir Dış ticaret iş elemanları dışsatım (ihracat) ve dıştan alım (ithalat) firmalarında ve gümrüklerde, gelen ve dışarı giden mallarla ilgili yazışmaları ve işlemleri yaparlar

Egzersiz Alanları: Dış ticaret programını bitirenler Maliye ve Gümrük Bakanlığına bağlı kuruluşlarda ve özel firmalarda tayin alabilirler *

Similar threads

Dış Ticaret nedir dış ticaret nedir dış ticaret nedir, ne seslenmek, ne demektir, tanımı hakkında bilgiler sunuyoruz bu yazımızda 1549355712 1549355712 disticaretnedir5c594ac537494disticaretnedir5c594ac537494disticaretnedir5c594ac537494 Merhaba Melek'ler Bu yazımızda Dış Ticaret hakkında...
Cevaplar
0
Görüntüleme
73
Gümrük İşletme Bölümü taban puanları, Gümrük İşletme Bölümü 4 takvim, Gümrük işletme bölümü hangi üniversitelerde var Gümrük İşletme Bölümü Hakkında Bilgiler Gümrük İşletmeciliği Nedir Gümrük işletme programının amacı, gümrük mevzuatı konularında çalışacak ara insan gücünü...
Cevaplar
0
Görüntüleme
131
Pazarlama bölümü antre şartları Pazarlama bölümü alıştırma alanları Programın Amacı: Pazarlamasatış, yönetmeni programının amacı, ürünlerin sınıflandırılması, standartlaştırılması, pazarlanması, satışı ve satın alınması, nakliye ve depolanması gibi konularda gereksinim duyulan satış...
Cevaplar
0
Görüntüleme
67
Eşdeğer Tartı Meslekleri Oss Eşit Siklet Meslekleri AİLE EKONOMİSİ VE GIDA ÖĞRETMENLİĞİ Bölümün amacı yaygın eğitim kurumlarına, pratik kız sanat okullarına mesleki alanda branş öğretmeni yetiştirmektir Bu bölümün bitirenler kız meslek liseleri, pratik kız sanat okulları ve millet eğitim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
74
ben eşdeğer agirlikçiyim ygs ve lys puanım yüksekse sayısaldaki meslekleri seçebilirmiyim Cevap: Eşdeğer tartma meslek seçimi öteki personeli denetler, özetle yönetim biliminin ilkelerini çalıştığı kurumda uygular Çalışma Alanları: Halk yönetimi mezunları ilk olarak İçişleri Bakanlığı olmak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
101
858,465Konular
981,147Mesajlar
29,533Kullanıcılar
TUNCAMMSon üye
Üst Alt