Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Disco Elysium – İnceleme Puanları

Disco Elysium – İnceleme Puanları
0
109

makaleci

FD Üye
Etkileşim
8
F-D Coin
68

Uzun vadedir radarımızda olan, No Truce with the Furies günlerinden beri merakla beklediğimiz, yollarını gözlediğimiz, büyük umutlar beslediğimiz (abarttım mı biraz, lakin hak ediyor üzere gençler, benden söylemesi:)) Disco Elysium ahir çıkışını gerçekleştirdi. Paylaşılan birinci incelemelere bakılırsa pek de yeterli bir çıkış yaptı kendileri.

Opencritic’te paylaşılan 9 incelemenin ortalaması 92 puan. Metacritic’te de misal bir tablo laf konusu, paylaşılan 8 incelemenin ortalaması 92 puan. Oyunseverlerden de olumlu icmaller geliyor görüldüğü kadarıyla; 64 oyuncu değerlendirmesinin ortalaması 8 puan.

Halihazırda paylaşılan inceleme notları şu formda:
  • Gaming on PC – 10/10
  • IGN – 9,6/10
  • Wccftech – 9,5/10
  • GameCrate – 9,3/10
  • PC Gamer – 92/100
  • USGamer – 4,5/5
  • Fextralife – 9/10
RYO açlığı çekenlerdenseniz, sağlam bir metin, derinlikli bir hikaye arıyorsanız, aradığınızı bulmuş olabilirsiniz sevgili Oyungezerler. Ben demiyorum, oynayanlar o denli diyor:) OGZ incelememiz de çok yakında sizlerle olacak. Takipte kalın…

Similar threads

Remedy’nin yeni oyunu Control’ün resmi çıkışına artık saatler kaldı. İnceleme ambargosunun kalkmasıyla birlikte puanlar da peş peşe gelmeye başladı. Mevcut tablo pek âlâ görünüyor. An itibariyle, Opencritic’te paylaşılan 71 incelemenin ortalaması 85 puan olarak görülürken; Metacritic’te PC...
Cevaplar
0
Görüntüleme
104
Bandai Namco’nun yeni oyunu Scarlet Nexus, yarın oyun severlerle buluşacak. İnceleme ambargosunun kalkmasıyla birlikte ilk puanlar da paylaşılmaya başlandı. Belki çok yüksek bir ortalama yakalayamamış ama durum öyle fena da gözükmüyor. Opencritic’te paylaşılan 52 incelemenin ortalaması 80 puan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
49
Bu yılın merakla beklediğimiz prodüksiyonlarından The Outer Worlds, resmi çıkışını 25 Ekim’de gerçekleştiriyor. Gelgelelim inceleme ambargosu kalkmış durumda ve inceleme puanları da yağmur üzere yağıyor. Görünen o ki kestirim edildiği üzere şık bir prodüksiyon bizleri bekliyor. Halihazırda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
123
FIFA 20, bugün oyun severlerle buluştu, en azından PS4 ve Xbox One sahipleriyle, PC için çıkış tarihi 27 Eylül olarak belirlenmiş durumda. İnceleme puanları da paylaşılmaya başlandı. An itibariyle Opencritic’te paylaşılan 24 incelemenin ortalaması 82 puan. Metacritic’te PS4 versiyonu için...
Cevaplar
0
Görüntüleme
121
Nasıl olacağı merak edilen, bizim de radarımıza girmeyi başaran, Beklediğimiz İndie'ler arasında kendisine yer bulan oyunlardandı GreedFall. Sonunda o da çıkışını gerçekleştirdi. Benim beklentim Vampyr gibi bir oyun olmasıydı. Yani öyle yılın yıldızları arasına ismini yazdırmasa da...
Cevaplar
0
Görüntüleme
108
858,496Konular
981,661Mesajlar
29,729Kullanıcılar
DakaskSon üye
Üst Alt