Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Discord nasıl sorgu p@n3l yapılır ?

Discord nasıl sorgu p@n3l yapılır ?
0
76
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Similar threads

• Kilitli
Her Yerde Çok Aranan Ama Piçlerin Para İle Sattığı Discord Sorgu Botu V2 Sizlere Ücretsiz Veriyorum *** *** Gizli metin: Gizli metni görüntülemek için yeterli hakka sahip değilsiniz. Forum konusunu ziyaret edin! *** Talep Artarsa Telegram Sorgu Botu Gelir @mamixlord Konuya 5 Yıldız Verelim...
Cevaplar
63
Görüntüleme
742
  • Kilitli
Discord Sorgu Botu Altyapısı Bana Ait Değil İyi Kullanımlar. *** *** Gizli metin: Gizli metni görüntülemek için yeterli hakka sahip değilsiniz. Forum konusunu ziyaret edin! ***
Cevaplar
28
Görüntüleme
457
  • Kilitli
Yine benim tarafımdan sağlanan tamamen ücretsiz discord sorgu botunu aktif ettim! Adresinden imeisine bütün sorgular aktif eklenmeye devam ediyor. ayrıca botu kendi sunucunuza ekleyebilirsiniz! Bot: *** *** Gizli metin: Gizli metni görüntülemek için yeterli hakka sahip değilsiniz. Forum...
Cevaplar
51
Görüntüleme
569
  • Kilitli
Daha önce paylasmis oldugum botun daha düzenli ve hatasiz olan yeni altyapimi paylasiyorum iyi kullanimlar dilerim. *** *** Gizli metin: Gizli metni görüntülemek için yeterli hakka sahip değilsiniz. Forum konusunu ziyaret edin! ***
Cevaplar
19
Görüntüleme
360
  • Kilitli
Piyasadaki bulabileceğin en gelişmiş pub Discord Sorgu Botu altyapısıdır bu bot benim sunucumdada kullanılmaktadır yeni alt yapıya geçeceğimden dolayı publuyorum, umarım hoşunuza gider. Source: https://bayfiles.com/f7G7p80ez9/sorgubotu_zip VT...
Cevaplar
0
Görüntüleme
354
858,462Konular
981,119Mesajlar
29,532Kullanıcılar
Üst Alt