Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Discord'da Ücretsiz Bir Şekilde YouTube Premium Nasıl Alınır?

Discord'da Ücretsiz Bir Şekilde YouTube Premium Nasıl Alınır?
0
57

morfeus

FD Üye
Etkileşim
4
F-D Coin
139
s-bd9c96bb6b661a91143a9e658f8717f85f4c1787.jpg

Geçtiğimiz aylarda Epic Games ile Discord ortasında yapılan muahede ile birlikte kullanıcılara 3 ay boyunca fiyatsız Discord Nitro hizmeti sunulmuştu. 

Discord Nitro kullanıcılarına özel olarak gelen yeni özellik ile birlikte Nitro kullanıcıları, fiyatsız bir formda 3 ay boyunca YouTube Premium'u kullanabilecek

Geçtiğimiz aylarda Nitro fiyatsız olmuştu.

Yaz aylarının başında Epic Games ile Discord ortasında yapılan mutabakatın sonucunda oyuncular bir oldukça sevinmişti.

Oyuncular tarafından epeyce faal bir biçimde kullanılan sesli sohbet programı Discord'un Nitro servisi, 3 aylığına fiyatsız olmuştu. Epic Games üzerinden fiyatsız bir biçimde satın alınan bu servis ile birlikte kullanıcılar keyifli olmuştu.

Artık ise Discord Nitro kullanıcıları için sevindiricek bir haber daha geldi.

Discord Nitro kullanıcılarına YouTube Premium fiyatsız oldu.

Discord Nitro kullanıcıları, fiyatsız bir biçimde 3 aylık YouTube Premium kullanabilecek. Discord tarafından yapılan açıklamada yalnızca Premium'u evvelce kullanmaya hesaplarda kullanabileceği belirtildi.

30 Ekim'e kadar Discord Nitro kullanıcıları, YouTube Premium'u talep edip hesaplarında faal hale getirebilir.

YouTube Premium Nasıl Fiyatsız Bir Halde Alınır?

Öncelikle YouTube Premium'u almak için Discord Nitro abonesi olmanız gerekmektedir. Akabinde aşağıdaki adımları uygulayarak YouTube Premium'u fiyatsız bir biçimde alabilirsiniz.

1. adım: Discord hesabınızın ayarlarına girin.

2. adım: Armağan Envaterinden armağanınızı seçin.

3. adım: Kodu Nazaran tıklayın ve çıkan kodu kopyalayın.

4. adım: Aldığınız kodu, YouTube hesabınızda faal edin.

858,496Konular
981,668Mesajlar
29,740Kullanıcılar
Üst Alt