Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Dışişleri Bakanı'nın Kendisine 'Moron' Dediği İddiasına Trump'tan Yanıt: 'IQ Testi Yaptıralım'

Dışişleri Bakanı'nın Kendisine 'Moron' Dediği İddiasına Trump'tan Yanıt: 'IQ Testi Yaptıralım'

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
h 3ABD Başkanı Donald Trump, Dışişleri Bakanı Rex Tillerson'ın kendisi için 'moron' dediği iddialarına,Bunun yalan haber olduğunu düşünüyorum Ama eğer dediyse bir IQ testi yapmamız gerekecekdiyerek yanıt verdi ABD Başkanı Trump ile birçok konuda manzara ayrılığı yaşadığı gündeme gelen Dışişleri Bakanı Tillerson'ın geçtiğimiz günlerde istifa edeceği öne sürülmüş, Tillerson düzenlediği basın toplantısında*‘Başkan benim burada yardımsever olduğumu düşündüğü sürece buradayım ’* diyerek meydana çıkan haberleri*yalanlamıştıTillerson'a bu toplantıda Temmuz ayında Pentagon'da düzenlenen bir toplantıda Başkan Trump için 'moron' dediği iddiası da sorulmuş, Tillerson ilk elden inkar etmek yerine Bu nesil sığlıklara yanıt dahi vermeyeceğinisöylemişti Yalan haber olduğunu düşünüyorumABD Dışişleri Bakanı Rex Tillerson Trump, Amerikan Forbes dergisine verdiği mülakatta, Bakan Tillerson'la aralarındaki ilişkiyi değerlendirdiRex Tillerson'ın kendisi için morondediği şeklindeki iddiaları yanıtlayan Donald Trump, Bunun yalan haber olduğunu düşünüyorum Oysa eğer dediyse bir IQ testi yapmamız gerekecek O süre kimin kazanacağını görürsünüzifadelerini kullandı Tillerson'a hala güveniyorumBaşkan Trump, ABD eski Dışişleri Bakanı Henry Kissinger ile Öte Yandan Trump, Beyaz Saray'da ağırladığı eski ABD Dışişleri Bakanı Henry Kissinger ile görüşmesinde de basın mensuplarının konuyla ilgili sorularını yantladıBaşkan Trump, IQ testi açıklamasıyla Tillerson'ın altını mı oyuyorsunuzşeklindeki soruya, Hayır, kimsenin altını oymuyorum İnsanların altını oymayı doğru bulmamdiye yanıt verdiTrump, Bakan Tillerson'a hala güveniyor musunuzsorusunu ise Evetşeklinde yanıtladı Aynı görüşmede Donald Trump, dış politikayla ilgili de değerleme yaparak, Bütün bir dağınıklık miras aldım, fakat acilen bunları düzeltiyorumyorumunda bulundu

858,497Konular
982,564Mesajlar
30,309Kullanıcılar
khanjarSon üye
Üst Alt