Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Disk Kullanımı Nedir, Yüzde Yüz Disk Kullanımı Nasıl Yapılır?

Disk Kullanımı Nedir, Yüzde Yüz Disk Kullanımı Nasıl Yapılır?
0
137

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Her işletim sisteminin disk kullanımı çeşitlilik gösterebilmektedir Özellikle Windows 8 disk kullanımı konusunda bazı kullanıcılar sorun yaşayabilmektedir Yüzde yüz disk kullanımı nedir soruları çokça sorulur Fakat bu soruların en çok Windows 8 işletim sistemi kullanan kullanıcılardan geldiğini görüyoruz Windows 8 kullanıcıları disk kullanımına baktığında zaman zaman diskin yüzde yüz kullanıldığı ile karşısında karşıya kalabilirler Bu durumu düzelmek için yüzde yüz disk kullanımı nasıl yapılır sorularının cevaplarını aramaktadırlar
İşletim sistemi Windows 8 olan kullanıcıların diskleri ile ilgili yüzde yüz kullanımı problemini çözmek için ilk önce Bilgisayarım klasörünü açıyorlar daha sonra C sürücüsünün üzerine gelip sağ tık yaparak özellikler sekmesini tıklayıp açıyorlar Açılan pencerenin en daha aşağı kısmındaki seçeneklerin her ikisi de işaretli olmaması gerekiyor Gerisinde bilgisayarınızın hizmetler bölümüne geçerek Windows search devre dışı bırakmanız gerekiyor Bunları yaptıktan daha sonra bilgisayarınızı açıp kapatıyorsunuz Bilgisayar açıldıktan daha sonra diskinizin özelliklerine baktığınızda kullandığınız alanı rahatlıkla görebilirsiniz Yüzde yüz tatbik yerine kullandığınız alanı görebilirsiniz
Yüzde yüz disk kullanımı ile ilgili karşılaştığınız sorunu başka yöntemler ile de çözümleyebilirsiniz Antivirüs programlarının bazılarında bu sorunu çözmek için seçenekler mevcuttur Kullandığınız antivirüs programı da bu konuda asistan olabilmektedir En dinç usul ilk olarak anlattığımız yöntem olabilir Windows 8 işletim sistemi kullanan kullanıcıların en fazla karşılaştığı sorunlardan biri olan yüzde yüz disk kullanımı rahatlıkla bu şekilde çözülebilir ve diskin kullanım alanını peşine düşüp takip edebilirsiniz
Yüzde yüz disk kullanımı nedir ve yüzde yüz disk kullanımı nasıl yapılır şeklindeki araştırmalarınızda ilk olarak kullandığınız işletim sistemini göz önünde bulundurmalısınız Windows 8 işletim sistemi kullanan kullanıcılar bu sorun ile sıkça karşılaşabilmektedir Bu işletim sisteminin sorunu kolay yollar ile çözümlenmektedir Bu yolları denediğinizde hala disk kullanımı yüzde yüz şeklinde ise bilgisayarınıza performans testi uygulayabilirsiniz Bu testte de disk kullanımı hakkında ayrıntılı bilgi almanız sağlanır Hem diskinizi temizleme işlemini sık sık yapabilirsiniz Disk temizlemeden önce harici hafıza kullanıyor iseniz dosya veya diğer kaybetmek istemediğiniz verileri harici belleğe aktararak yapmanız önerilir

858,497Konular
982,551Mesajlar
30,287Kullanıcılar
Üst Alt