Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Disk Yazmaya Karşı Korumalı Hatası

Disk Yazmaya Karşı Korumalı Hatası
0
118

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
USB Flash Belleğimde Disk Yazmaya Karşı Korumalı Hatası uyarısı ile karşılaşıyorum, lutfen yardım

Ben bu konuda biraz araştırma yaptım ve bu soruna autoruninf virusunun sebep olduğunu

BaşlatCalıştıra gelip regedit yazıp tamam dedikten sonra;

HKEYLOCALMACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\StorageDevicePolicies kısmından WriteProtect i bulup sağ tıklayıp değiştirdedikten sonra orada cıkan değer eğer 1 ise 0 yapın

Son olarak ControlSet001 ve ControlSet002 kısımlar icinde değerleri 0 yapın

bu şekilde cozum onerisi buldum

Fakat bu işlemi yaparken StorageDevicePoliciesmenusunu bulamadım Yardım lutfen !!!

Similar threads

USB Flash Belleğimde Disk Yazmaya Karşı Korumalı Hatası uyarısı ile karşılaşıyorum, lütfen destek Ben bu konuda biraz araştırma yaptım ve bu soruna autoruninf virüsünün sebep olduğunu BaşlatÇalıştıra gelip regedit yazıp cilalı dedikten sonradan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
105
Windows XP’ yi Hızdan Ucurun Regedit’den “HKEYLOCALMACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\ Contr ol\PriorityControl anahtarına ulaşın Boş bi yere sağ tıklayıp yeniden DOWRD değeri deyin ve isim olarak IRQ8Priority verin oluşturduğunuz bu DOWRD değerinin değerini “1 yapın Sistemin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
97
USB bellek veya hafıza kartına dosya kopyalamak istenildiğinde ortaya çıkabilen “disk yazma korumalı hatası can sıkıcı hale gelebiliyor. İnsanların bu hatayı gördüğünde, biçimlendirme işlemi ile üstesinden gelebileceğini düşünüyor. Bu kez “yazma korumalı disk biçimlendirilemiyor” uyarısı ile...
Cevaplar
0
Görüntüleme
197
SORUN: YETERSİZ DİSK ALANI Uyarısı alıyorum devamlı ? COZUM: İlk once bazı temel bilgileri verelim Windows'un şart koştuğu boş disk alanları aşağıdaki gibidir Bu uyarı mesajını tekrar almak istemiyorsanız: 1 BAŞLAT*CALIŞTIR komutunu calıştırın 2 Ekrana gelecek diyalog kutusuna REDEDIT...
Cevaplar
0
Görüntüleme
68
Bilgisayarın Hızını Arttırma Yolu Bilgisayarın Hızını Arttırmanın Yolları Neler Bilgisayarın hızını arttırma yolları nelerdir aşağıda bu konuda gerekli bilgileri bulabilirsiniz Oncelikle kararlılığı ve başarımı arttırmak icin klasik gorunum modunu tercih etmelisiniz Bunun icin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
150
858,500Konular
982,396Mesajlar
32,981Kullanıcılar
ilkinsanSon üye
Üst Alt